Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 21 [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011)
МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 7:53 pm 
Аватар

Аз имам по-добро заглавие на това Аниме: Armed Shafted Lolis: Sketchbook

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 1:59 am 
Аватар

Хмммм, това аниме прилича на толкова много други , особено на едно, което в момента не мога да се сетя демн. Oo

Това разбира се е пак от пародийния характер на шафт, но тук работата е, че няма нищо забавно, а съвсем сериозно правят по по-различен вид много анимета, които сме виждали досега Oo

Естествено Шафт отново са едни от най-добрите в режисурата...Соундтракът и калафина, оп-а са супер, но ми е много странно Oo

Цялата тази сериозност с този прост арт на героите, то ясно, че всичко си е някакво специфично. Оо

Ще го следя, но най-вече заради студиото, иначе ако не беше то , анимето щеше да е едно нищо според мен Oo
Но май така или иначе няма как да ми стане любимо..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 5:23 am 
Аватар
The No-Goodnick

... *стига до 55-та секунда* ...

мда... тоз soundtrack ще да го почакам да го чуя *.*

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 3:12 pm 
Аватар

"This show is about little girls being attacked by the Zan SZS opening.​"

Та да... Лолита с разноцветен арт... За съжаление достатъчно за повечето хора да го гледам и да му се кефят на макс >.> Както казах на Херми още преди да го почна, ще се гледа явно докато не го дропна... Shaft, моля ви, спрете се с тия глупости >.>

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 3:31 pm 
Аватар

И ти си чел коментарите в МАЛ :}} Иначе и аз много искам още сега да го дропна, но ще видя някой и друг епизод...Но направо се учудвам някои хора как отсега се превъзнасят по него . WHY ???

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 3:38 pm 
Аватар

Не, това беше коментара на gg в Токиото xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 3:43 pm 
Аватар

Ясно.. тези неща не им обръщам много внимание, но явно много хора са го забелязали ...ама нали "пародия" xD

МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 6:33 pm 
Аватар

Dropped after the first episode >.> This rarely happens ... Това се оказа втората боза на Shaft след Sketchbook >.> Well it happens ... Shaft are "Shaft" They can ROCK PRETTY HARD and they can SUCK EVEN HARDER >.>

Профил  

Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka★Magica (зима 2011)
МнениеПубликувано на: Пет Яну 07, 2011 10:57 pm 
Аватар
Културовед

nikolai_131 написа:
...
Yup yup. Мислех да го гледам само щото е на Shaft, ама не върви... ;?

МнениеПубликувано на: Съб Яну 08, 2011 3:11 am 
Аватар

Някакво е странно такова.
Ма ще се гледа де

МнениеПубликувано на: Пон Яну 10, 2011 9:26 pm 

Не е зле анимето. Даже като пчоетох заглавието и щях да умра от sudden blood sugar increase, обаче като видях Shaft и реших да му дам шанс.

Belgarion, нали ти беше пускал тема дали студиото е от значение. Еми ето това аниме е типичен пример, че е от огромно. Човек с моите аниме вкусове може да повърне като види постера и заглавието, обаче като прочетох, че е на Shaft, реших да му дам шанс. Понеже знам, че може да го разчупят или пък да се изгаврят яко дори. И ето, че анимето никак не е лошо в крайна сметка. :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 2:02 pm 
Аватар

Изгледах първия епизод, и...

Това аниме отговаря 100% на описанието "SHAFT mahou shoujo anime"

Т.е. съдържа всички типични за ШАФТ черти, и същевременно съдържа всички типични за махоу шоджо жанра черти.

Т.е. ЩЕ СЕ ГЛЕДА, ЩЕ СЕ СЛЕДИ FERVENTLY, И ЩЕ МУ СЕ РАДВАМ ДО КРАЙ =))

МнениеПубликувано на: Пет Яну 14, 2011 6:51 pm 
Аватар

О, не! Дропвам го! They left me in despair :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 1:40 am 
Аватар

Ще си го гледам.
Впрочем, що за баня имат? Огромно и изцяло остъклено, wtf
Училището и то от първи епизод ми прави впечатление, че е някакво твърде нетипично за аниме училище.
Музиката обаче е страхотна! Надъхваща, мелодична, че и епична
Бтв, какво пишеше на стената на оная стена на входа на изоставената сграда? Онова не немски дето е.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 16, 2011 1:09 am 
Аватар

Мдам, аз това нещо ще му се кефя даже ако го гледам без субтитри и без да се опитвам да разбирам диалога въобще. Анимацията и музиката ми стигат. Този път са надминали себе си; ако не в друго, то поне в уцелването на моите вкусове в тези неща :lol: Заради това, от сега нататък ще се опитвам да говоря за тези елементи колкото се може по-малко; приемам че са перфектни по презумпция.

Засега историята не се развива зле... и, при все че имаме точно по един СЗС оупънинг убит на епизод, не съм и близо до това да имам усещане, че се развива като "монстър ъф дъ уийк" (като Стар Драйвър примерно). Само че, това което ме уби беше... как се събуди в самото начало =)) погледнато в ретроспект, това просто е интересен подход да покажат "какво се случи досега", но... беше ефектно :lol: особено след аналогичната част миналия епизод... това в някакъв смисъл поддържа тезата за "последователното" развитие - била тя във формата, включваща пътуване във времето, или пък в другите къде-къде по-странни форми. Говорейки за това, може би е добре да отбележа (за хората, които не си прекарват неразумна част от времето във 4ч /а/ (в случая неразумна част = всяка, по-голяма от 0%) ), че... Има много фенове, които ще гледат и се кефят на тази серия през един определен тип очила: т.е. ще спекулират за всичко възможно. Ще събират текстовете, написани в странни знаци и ще се опитват да ги дешифрират. Ще превеждат текстовете от германски. Ще развиват всевъзможни теории за света; за миналото; за развитието; за мотивите; за бъдещето; за силите; за вещиците; за лидерите; за края на света; за боговете... Накратко, ще са същите хора, които толкова много се забавляваха със Сора но Ото преди една година :lol: ах, и аз ще съм един от тях. Можете да ме игнорирате ако почна да говоря твърде много.
Героите...
Мами е странна. Мами е твърде усмихната (ала Койзуми). Мами не и вярвам. Мами знае твърде много, а ние не знаем колко точно ни казва. И на Мами всичко и е простено заради трансформацията ѝ. Не, наистина? Хайдут =)) боже, страхотен дизайн. Избива рибата :rocknroll: както някои казват, Unlimited Gun Works :rocknroll: страхотна идея, свалям им шапка на създателите. Не знам... някои откъси от интервюта и спекулации в /а/ ме водят на мисълта, че тя ще влезе в конфликт с главните две героини по някое време; но предполагам, че ще си стоят те трите приятелки - т.е. и след конфликт, след който тя им разкрива каквото не е смятала за нужно да им обяснява слаш е искала да ги предпази като не им каже слаш нещо друго. Така де... Койзуми при все своята натура, е човекът, на който Кион има най-много доверие (след Юки). Така че сигурно по някое време ще започна да вярвам на Мами също.
Хомура е... предполагам, че е антигерой. Ах, и ника е хоумрън-чан, но това са подробности. Това ли я изчерпва засега? Това я изчерпва засега. Блейм Сенджогахара.
Кюбей? На стените има откъси от Фауст. Правете си сметка какво искам да кажа.
А главните две? Мисля че са доста интересна двойка. Добре са представени. Нормални момичета. Третата от тяхната групичка, ахх, забравих и името... помните ли Тсумуги от К-ОН? Та, питах се, защо high-class момичетата са обикновено тези с лесб очилата :lol: не, шегувам се... но коментара "Днес Хитоми се държи като Саяка" ме прати в неистов смях за няколко момента :lol: А и после... идеите какво трябва на една Пуела Маги? Бейзболна бухалка? WIN XD костюм? омг, Мадока е с перфектния майндсет =)) Не, не ме разбирайте погрешно... те двете не са нещо особено, специално, прекрасно блестящо... поне за момента. Но не допускат и един момент, в който да ме дразнят. Това е достатъчно, нали?
Светът...
и тук е момента да престана да говоря. Защото само ще се отвлека в теории без почти никаква база. Ще почакам поне още един-два епизода, че да видим малко повече от този... странен... свят.
Макар и вече да са ни показали доста.
И същевременно, почти нищо.
Мдам, добри са хората.

П.П. Откъси от "Фауст", както споменах вече, Thauma :lol:
П.П.П. http://thecartdriver.com/madoka-magica-episode-1/ хехех

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 21 [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]