|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 11:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=470.jpg) |
Lorenar |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 07, 2005 4:45 pm Мнения: 350 Местоположение: Vratza
|
Дам и аз имах подобно подозрение и за това попитах.
Е с това ще трябва да поднеса извинение на всички - нямах представа че Oran High е от 2006 ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ I'm just a number riding solo in the code
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 11:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Добра година беше. Имаше всякакви заглавия. Някои ми харесаха много и определено ще ги запомня: Kiba, Death Note, Code Geass, Fate/Stay Night, втория сезон на Tsubasa Chronicle, Higurashi-то и т.н. Други, като Zero no Tsukaima и The Third, не бяха лоши, но можеше и по-добри да бъдат. Има и такива, които просто си плачат за продължение: Black Blood Brothers (най-вече), Strawberry Panic и Black Lagoon. А някои пък просто не бяха мой тип и затова не ми харесаха особено, иначе не бяха лоши - Joshikousei например.
ZegaPain беше приятна изненада за мен, макар че отначало беше малко объркващо. Digimon Savers пък ме накара да се чудя що трябваше да минат над 20 епизода за да стане наистина интересно. Busou Renkin и Red Garden първоначално ми бяха по-интересни като че ли. Love Dol: Lovely Idol също не е лошо, макар и да не е от жанровете, които обикновено гледам. А Kenichi (или поне женските персонажи) си е чист фенсървис поне за мен (не че се оплаквам ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ).
Има и две анимета, които ще ги изчакам да излязат докрай преди да ги гледам: BALDR FORCE EXE Resolution и OVA-та на Maria-sama ga Miteru.
Засега толкова. Сигурен съм, че пропуснах някои заглавия, но какво да се прави - добра година беше много неща излязоха или поне почнаха да излизат...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 10, 2007 12:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=774_1563103638.jpg) |
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
Имаше, имаше доста добри анимета през 2006 година. Soukou no Strain и Red Garden особено са for the win! Също така и Karin - което макар че бе почнато през 2005, над две трети от епизодите му бяха пуснати през 2006 г., така че за мен то си аниме от 2006 г.
Има и други заглавия от 2006 който смятам да погледна, само да свършат тука изпитите: Фейт-Стей Найт, Сайнкоку Моногатари и др.
П. П. А пък на толкоз прехваленото Death Note ви гарантирам, че няма да изгледам дори една серия, именно заради тоновете хвалби по негов адрес. Аз съм си един вид бунтар - обръщам внимание на анимета, които са по-слабо популярни и рядко обръщам внимание на такива, които са станали някакви блокбъстъри.
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 10, 2007 1:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=176_1234423123.gif) |
KnX |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Fate stay night беше доста слабо по моя критерий
имаше добри битки но развитието на сюжета не ми хареса
иначе очаквах ужастно повече от него все пак е по хентай игра не type moon
иначе за Death Note
мога да кажа че анимето е много добре направено
води се много добре по мангата,ма какво да ви кажа
след като съм чел мангата още преди да излезне анимето ми е доста безинтересно
но наистина е доста добре направено
_________________ bah
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 10, 2007 8:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
staikob написа: сюжета си е супер бе писна ми от ску4ни анимета.. направени за 12 годишни!!
добре....кажи тогава колко от аниметата в списъка на KnX си гледал и кажи , какво точно в тях ти е точно скучно и че пък как разбра , че за 12 годишни....
ааа...btw...ти на колко си ? 13
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 11, 2007 11:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Съгласен съм с KnX...тази година имаше хубави неща и към списъка който даде бих добави (както някои други хора направиха) Welcome To The NHK...
Ще добвя и още две добри заглавие, които според мен пропуснахте - Pumpkin Scissors и Ghost Hunt
А забелязахте ли нещо друго, голяма част от заглавията са направени в Old fashion стил, примерно - Black Blood Brtothers и Bousu Renkin.
Някои анимета направо приличат на създадени през 70-те примерно: Super Robot Wars Original Generation Divine Wars и Tenpo Ibun Ayakashi Ayashi. Тези двете ги давам, не защото ми харесват чак толкоз, а за да демонстрирам тенденцията.
Явно има някъкво течение "да се върнем към златното време на анимето".
За Death Note си имам собствено виждане - според мен такава страхотна манга, не може да се пресъздаде нито в игрален вариант, нито като аниме. (абе не че не може, ама никой не би си играл да го прави) Затова и не гледам анимето - само бих се разочаровал, пък и нали знам какво ще се случи, просто я няма тръпката...по-скоро бих си препрочел мангата...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|