С аниме,без аниме май ще съм си същия(макар че сега е по-весело) виж без метaл става страшно
ахаха абсолютно прав ... всъщност без аниме/манга щях да съм някъв още по-умопомрачен ако мога така да се изразя, щото повярвайте ми живота преди да започна да гледам аниме бешеее доста скапан..
Заглавие: Re: Какъв/Каква щеше да бъдеш без анимето/мангата?
Публикувано на: Вто Яну 04, 2011 10:31 pm
Rado-oniichan
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
Най-вероятно щях да уча за програмист или да стана някакъв хулиган и да ходя да пия всяка вечер.
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Заглавие: Re: Какъв/Каква щеше да бъдеш без анимето/мангата?
Публикувано на: Сря Яну 05, 2011 9:51 pm
hriskou
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
От нищо не съм се отказал заради аниметата.Все пак гледането на анимета е само едно от много ми хобита. И с тях и без тях същия тъпунгер