|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 3:53 am |
|
6iblio |
|
|
|
SayanMk написа: E&ТИ простащината!! Пропадяшка история си стана тая манга и т'ва е.... ;/ К'во, ОП е вече МЕСЕЧНА манга? Ми да излиза в месечния джъмп бе, за кво го чакаме всяка седмица?!?! Да фане да си земе 1 година отпуск по-добре, да си избистри главата от тия БОКЛУЦИ които му хрумват и да продължи историята като хората! Супер-зле! Санджи ше умре от кървене през носа от високо кръвно налягане, заради мацките, които чака от момента, в който го видяхме?! Вместо да им налети?! Ае БЕГАЙ БЕ! Простащина! В същото време на първите страници от джъмпа ми правят реклама на подложки за мишка с ц.ц. на Нами, Робин и Корея. Къде е детското, къде е възрастното бе? Баси колко зле! И не стига това, ми и причината Фишър Тайгър да умре била загуба на кръв?!?!?!?!??! ЛОЛ БЕ, ма не се смея за съжаление а плюя огИн! И к'во като Луфи може да удари нек'ви РИБИ и да опитоми няк'во ТАНУКИ.. Простотия до шия. Супер-силните принцове седят и си бъркат в носа, докато няква си русалка им краде ROYAL чудовището изпод краката...?!?! ПАРОДИЯ на първата част ще е тоя нов свят изглежда.. ЯКО ТЪПА пародия! Чаках 2 седмици за това и сега ще трябва да чакам още 2...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 05, 2011 7:55 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
609 излезе по Коледа, пазих си го за другата седмица ама не издържах и днес го прочетох. Хубав чап, тоя Хамонд и другите са ебати слабаците. Или просто Лъфи е прекалено силен, явно вече трябва да свикваме и с хакито му (което ме радва). Ще се радвам близките чапове да имаме ремач - Лъфи вс Ао или ревендж Лъфи вс Акаину просто искам да видя, че вече е на нивото на адмиралите. Също в бъдеще се надявам Лъфи да посети някой кораб на някоя имба и да е с хаки он, да троши кораба и уиклингите несъзнателно (тип Ред хейр) това ще е незабравим момент за мен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 07, 2011 7:06 pm |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Чак сега прочетох 609 глава, сцената където Санджи губи кръв кърти мивки Ама тия явно не са врагове. Кой знае какво е съобщението на Джимбей.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 12, 2011 8:42 pm |
|
Shinigam1 |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Ннормален чап нищо по сериозно не стана освен предсказанието хуахахуахуаху Дали ще се сбъдне и как ми е много чудно Luffy the Destroyer D:
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|