|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 17, 2010 11:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
posteriori написа: Risa Kamizaki няма особено значение, при положение, че ще се вясне само за един бонус епизод. Също така ще има: Епизод 26: Tachibana Miya (излиза на 20 Април заедно с vol.13 DVD/BD) 2 OVA (2 епизода с малко after - всеки епизод ще представи по 3 от главните 6 героини)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 18, 2010 12:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39702_1314233538.png) |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
aз пък знам, че ще има 6 епизодна ова... Цитат: According to the official website, two-volume OVA of Amagami SS will be distributed to those who purchase all the volumes of the DVD/Blu-rays of the TV series. The first volume will carry three short episodes of Haruka, Kaoru and Sae. The second volume will contain Ai, Rihoko and Tsukasa’s episodes.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 18, 2010 12:09 am |
nikolai_131 |
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Никога не вярвай на написаното в MAL ... Колкото пъти да едитвам, лигавите модове там ми revoke-ват req и си оставят тяхното >.> (Мога дам около 20-30 примера ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) като при Densetsu no Yuusha Densetsu: 2 пъти req за промяна от 26 на 24 епизода със source разбира се... 2 пъти revoke-наха... и след седмица го промениха на 24 епизода. И с Otome Youkai Zakuro: Req за 13 епизода беше заличен от тяхното съзнание сигурно... Няколко часа след това го промениха на 25 епизода и на другия ден чак ТЕ си го промениха на 13) Цитат: Buyers of the Japanese Blu-ray and DVD volumes of the Amagami SS television anime series can apply for two bonus DVDs as extras. Each bonus DVD will have a collection of new animated shorts about the main heroines in the series. Buyers of the first six Amagami SS Blu-ray/DVD volumes can receive the "Haruka, Kaoru, Sae Side" DVD, while buyers of the next six volumes can receive the "Ai, Rihoko, Tsukasa Side" DVD. (The episode arcs of the television anime will cover the same six heroines in the same order.) EDIT: Понеже не ми се поства ново мнение, да отговоря на user-a отдолу: Има разлика между 2 OVA и 6 OVA. Като си взема 2-те DVD-ta ще кажа дали са на 2 епизода (или разделени на 6)... Ще е като епизодите на Shinryaku! Ika Musume (разделени на 3 къси историйки във всеки епизод)
Последна промяна nikolai_131 на Съб Дек 18, 2010 1:29 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 18, 2010 12:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
^ Това, което си цитирал е абсолютно същото като това в MAL-а. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) И двете казват, че ще излязат две двд-та с по три кратки истории, всяка от които за някоя от главните героини. А дали след това вече ще ги гледаме като два или шест видеофайла, няма никакво значение. Цитат: Each bonus DVD will have a collection of new animated shorts
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 4:37 pm |
nikolai_131 |
|
|
BEST ROMACE OF 2010 !!! Просто няма какво да кажа повече ... Надмина очакванията ми по всички параграфи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Сега си чакам Епизод 26 (другите 2 OVA-та ще са тъпи)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 4:50 pm |
nikolai_131 |
|
|
Секс в Анимето няма да видиш, но с Haruka (епизод 4) можеш да приемеш че в хотела се е случило нещо ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) А й за друго да поздравя това Аниме ... НЯМА PANTSU *bow at AIC*
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 04, 2011 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22466.jpg) |
Elayne_S |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 3:23 pm Мнения: 169 Местоположение: Тар Валон
|
Колко жалко, толкова се надявах това да е един хубав романс, но, уви, стори ми се ужаснооо блудкаво. Първата арка много ми хареса, Моришима, целувката зад коляното ми се сториха многооо сладки, но оттам нататък ми стана много скучно. С мъка го доизгледах.
_________________ Smile, tomorrow will be even worse
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Amagami SS (Лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 02, 2011 10:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43347_1300907484.png) |
Keth |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 01, 2011 10:22 pm Мнения: 33 Местоположение: В къщи
|
Така или иначе тук пак ще се пише като излезе OVAта, та да си напиша и аз мнението ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Арката на Цукаса определено ми остана любима ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Действието се разви доста добре като за героиня с "тъмна страна", имаше доста смешни моменти и краят е много задоволяващ ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) btw class rep-а има доста сладък глас, докато си говори сама (или си мисли, че е сама ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Само ме е яд за Умехара, най-добрия приятел на главния герой винаги остава без приятелка ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Не можаха поне в едно аниме/игра да го направят по-различно Риса едвам я изгледах ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) , може Джуничи от съжаление да се е съгласил, иначе в този епизод беше доста наивен, леко казано. Не че и другите са по-назад, как всички и повярваха ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) , поне в играта Цукаса не се хваща на номера! Също така първото нещо, което ми дойде наум като видях арката на Харука никога не съм ползвал толкова усмивки в едно мнение о.о
Последна промяна Keth на Пон Апр 04, 2011 11:22 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|