Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 9 [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [AsMA 2010] Критики, предложения, въпроси и коментари
МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:17 pm 
Аватар

LOL Не разбра много , че не ви казвам всички тези неща дето пишеш в кавичките, а простичко ви питам какви са ви критериите да изберете едни манги пред други.

Excape много добре си отговори, докато ти само гледаш да се заядеш при положение, че аз не ви се заяждам, а само ме интересува какво мислите и какво ви харесва. Нали са ви избрали за жури и като такова ние трябва да знаем защо имате такова мнение ...кое ви е харесало в мангите , защо ни ги предлагате ...Аз от това , което написа , разбрах само - "цензура, не ви искам критиките , щот сме направили велики номинации, затова не ми мрънкайте" ...А мнението ви за мангите, което ги интересува хората, къде е ? Айде по-сериозно малко :)

Да не говорим и , че никъде не съм написала 90 % :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:22 pm 
Аватар

//заяждане
"цензура" - :o - това от къде се появи не знам - изпускам нещо явно
"не ви искам критиките" - при положение че се каза за 1000 път че не са перфектни >.> и да, има прoпуснати заглавия >.< Пък и темата е отворена за всички О.о
"щот сме направили велики номинации" - това пък кога съм го казвала О.О - прочети ми предният пост егати ...
"затова не ми мрънкайте" - ДА, ето това вече е вярно <333 - Защото перфектно за всички при всички положения няма да стане, капиш?? xD
//заяждане

И да, заяждам се, наистина, просто онзи ти пост с много удивителни и въпросителни ми бръкна в здравето :)
+ постоянното ти натякване какво би избрала ти и какво предпочиташ ти също не ми влияе положително :)
Извод - Явно грешката е в моя телевизор :)

Просто от 7 души жури не може всички да сме чели едно и също и да ни е харесало еднакво много :> Критерият би трябвало логично да е за всеки различен (айде на черното не казваме бяло, но НАЙ вече си е лично предпочитание)

ПП :lol: Божееее в този форум явно всичко се взима твъъъърде насериозно
ПП2 Едитване на правописни грешки xDDD

Последна промяна crazy_little_crow на Вто Яну 04, 2011 8:45 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:36 pm 
Аватар

^ lives depend on it =))

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:38 pm 
Аватар

^
очевидно <333

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:38 pm 
Аватар
Модератор

Това, че на теб много ти харесва нещо, не означава, че на другите също им харесва толкова. Нито, че и те го смятат за толкова добро, колкото и ти. Всеки от журито искаше по някое заглавие, което не можа да влезе просто защото не срещна (достатъчно) подкрепа от другите в журито, било то, защото не са го чели или не им харесва. 7 човека жури, е напълно нормално всеки да е чел по нещо, което другите не са. Всеки да харесва нещо, което другите не и т.н. Влязоха заглавия, които срещнаха най-много подкрепа, 7 човека сме = различни вкусове, при тези най-ни съвпаднаха. Просто няма начин всички да са супер доволни, при положение, че само 10 заглавия могат да влязат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:42 pm 
Аватар

В интерес на истината и аз като прочетох първият ти пост, си помислих, wtf, ако мислиш, че ни е било лесно да изберем между многото заглавия, които са ни харесали, лъжеш се, но мислех, че ако отговоря без да се заяждам, а и целта ми не е такава, ще разбереш.

Приеми, че всеки има различен вкус и че не може, всичко, което чете един човек да се хареса на друг, ако знаеш с faye, колко ни е различен вкуса (така е по-добре), от списъка й, едва 2 заглавия мисля, че съвпадаха.

Колкото и да го въртим и сучем, няма да стигнем до консенсус, защото всеки човек е различен, влизам тук, за да се забавлявам и да споделям страстта си към мангата с хора, които ще ме разберат, защото в реалния живот, никой от близките ми не чете манга и макар да нямат нищо против увлечението ми по тях, не ме разбират и как биха могли, и аз преди две години, ако някой ми говореше за манга, щях да го гледам като теле. Така че :peace: Ако тази година не е влязло някое заглавие, другата година може би ще успее, а тези, които най се изнервят на избора ни, могат да насочат тази си енергия, в популяризиране на любимите си манги, като направят теми и редовно обсъждат в тях.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:48 pm 
Аватар

На excape казвам да й присъдим награда за мир :rose:

PS Пък догодина повече xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 8:58 pm 
Аватар

Интересно, написах за 3 манги и вече стана постоянно натякване :lol: Предполагам говориш за аниметата, но тук е темата за мангите , така че не виждам какъв е проблема..

И пак повтаряте едно и също колко ви е било трудно, все едно не знам. И пак не разбирате, че питам да ми се каже нещо конкретно , а не как сте мъкнали кръстове - саа захванали сте се с това ще си ги мъкнете...се едно голямата работа...

Питах конкретно какво не ви харесва в мангите, които казах ? "Капиш" Затова и бяха удивителните и въпросителни - логично достатъчно хубави манги, защо за вас не са ? Кои са по-добри от тях, кое бихте препоръчали ...Не е ли нормално да питам , нали вие сте избрани като най-разбиращите ? Не може да се направи една дискусия ли ? Предпочитате да се заяждате вместо да си говорим нормално за манги ?! WTF

Съдя по това, че аз за всяко изгледано и изчетено нещо мога да ви кажа защо ми харесва или защо не ми харесва ...БЕЗ ДА СЕ ОПЛАКВАМ ИЛИ ЗАЯЖДАМ. Никой не карам да ме слуша, ако не ме е питал за мнението ми. Ноо сега тука е форум, искаш не искаш, четеш мнения навсякъде..

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:15 pm 
Аватар

Нерми, знам, че знаеш, снощи преди да ти отговоря, влязох в адреса ти, който си посочила в подписа ти, после влязах и в сайта за манга, който ти е в майаниме профила, като прочетох най-вече постовете с mangaawards, също така аз също съм преглеждала сайтовете с информация за манга награди през последните две години, дори прочетох някои манги от наградените, за да видя дали и на мен ще ми допаднат, като в същото време видях и тук, в нашия форум най-обсъжданите теми, някои от мангите, които не съм чела, също прочетох, така че не ми казвай, че не съм чела или достатъчно подготвена, за да съм в манга журито, дори като ме посочиха хората тук, си казах, че работата ще я свърша сериозно, а няма да избера първите десет манги, които се сетя. Капиш!

Що се отнася до мангите, които си посочила, едната ми е в Wish листата, а другата е меча, а аз такова не чета, убий ме сега, че не чета. Мисля, че достатъчно изговорихме, има ли смисъл повече, ако и от този отговор не си удолетворена, не мисля, че който и да е, ще те удолетвори.

Crazy, you know I love you. :rose:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:40 pm 
Аватар

Малеее ето това се оказва неразбирателство... О_o

Първо, че написах, че ти вече си ми отговорила достатъчно задоволително и следователно въобще не очаквам ти да ми отговориш ...Оо

Вторo - от къв зор реши, че ви мисля за некомпетентни, като казах , че щом сте разбиращи искам да ми препоръчате манги и искам да знам мнението ви какво ви харесва O_o - "така че не ми казвай, че не съм чела или достатъчно подготвена, за да съм в манга журито" Ми не ти го казвам , разбира се. И на никой друг от журито не съм го казала...

Саа crazy_little_crow може ти говори каквото си иска за мене, щот не ме харесва, ноо малко е тъпо си измисляш някви работи xD

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 9:54 pm 
Аватар

Уф, стига :( Половин страница глупости четох. Напълно нормално е да се пита и като част от журито е редно да отговаряме вежливо, учтиво и доколкото можем точно.

HepMu (макар вече да ти е отговорено)Hokenshitsu no Shinigami замалко да влезе в десятката. Имаше момент в който избирахме между него и Zennou no Noa. Break Blade чисто и просто не му достигаха гласове, а за Oumagadoki Doubutsuen беше част от резервите на личния ми списък, но това не променя факта, че не е споменато от никой в официалните предложения. С други думи мал шанс и за трите - за следващата година успех :)

Питай за кое ти заглавие дойде наум и да не ти дреме :) - отнася се за всички имащи минимален интерес по темата. Не се стряскайте от миналата страница :P

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:00 pm 
Аватар
Модератор

Както ти се каза, всеки можеше да предложи 10 заглавия. Може да се кефиш и да смяташ за добри 50 манги, но само 10 може да кажеш в дадена категория. Такаче все нещо малко повече ти хареса от друго, а не че нещо не ти харесва в него.
Лично на мен Shinigami-то не ми допада. Скучно е, героите не са интересни, не показва нищо повече от заглавията които са подобни на него. Oneshot-а едвам не заспах и още тогава показа, че няма да ми е особено интересно, после и първите глави бяха така. В последствие не стана и по-добро. Затова не го подкрепих, но не съм бил и против него.
Зоопарка, започна много добре имаше потенциал, беше си забавно, но само толкова, нищо повече. Но не продължи със същото темпо, позападна. Заека ме радва, но никой друг. Има добри шеги, но премина в нещо различно от това което ми хареса в началото. Самата манга е пред умиране в списанието, не виждам защо да я предлагам, след като съм от тези, които чакат да му бият шута от списанието и евентуално нещо по-добро да започне.
Break blade - добро си е, но все пак предпочитам много други пред него, за мое нещастие, повечето не влязоха, здраве да е.
Това ми е мнението за тези, нямам намерение да изпадам в широки обяснения за всяко едно, нямам време за това. Все някой ме пита какво стана с AsAA..., а си имам и друга работа

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:23 pm 
Аватар

Баси бързаците са всички докато си напиша поста - вече двама са се разписали

Самоцитирам се xD
crazy_little_crow написа:
Моята си причина - мангата не ме израдва толкова пък много, че да я напъхам с списък с 10 заглавия O.o

Обяснавям - манга е добра, но само толкова. Забавна е, но мен не ме очарова, не ми допаднаха повечето персонажи, а и почна да запада като цяло <333 Ако догодина евентуално се засили и действието и персонажите почнат да се развиват - ще се обсъжда от бъдещото жури. От излязлото до момента това е просто добра манга. Естествено, че само с "добро" ще пъхна друго заглавие вместо него - заглавие, което смятам за по-"добро" при положение, че ограничението ми за предложения е 10 заглавия xD

Ако ограничението ми беше 20 - може би съвсем друг щеше да е обликът на избраните манги :>

И пак <333
Цитат:
Аз да попитам Hokenshitsu no Shinigami и Break Blade защо са сред отпадналите ??

Защото се са събрали достатъчно гласове - значи 1. Или мангата не се харесва на хората от журито достатъчно 2. Или мангата не се чете от достатъчно хора от журито (което бтв може да се дължи на точка 1). 3. Чиста случайност и недоглеждане

Hokenshitsu no Shinigami не влезна за един глас. Какво да се прави - 7 човека сме :o

И ...
Единствената основателна претенция - според мен - е за Break Blade, но както се казва мал шанс :o (пък и аз не бих я пуснала, защото анимето й излиза в момента и просто си знам от къде ще дойдат една голяма част от гласовете xD)

Лично аз избягвам да слагам манги, чиито анимета излизат в момента за да не се изръсват хора не четящи манги у MangaAwards. Това е моето съображение - всеки си има лично, но както виждаш - няма го -> следователно никой не се е застъпил за него и други манги, които явно се тачат повече от журито са влезнали.

Сега ами кажи на кое точно не съм ти отговорила вече :o

Да много логично има МНОГО хубави манги, да но (не)логично в нашият случай трябва да изберем 10 от тези "добри манги". И всеки си има различно мнение за това какво е добро и какво не. Затова се гласува т.е имаш 7 човека и всеки от тях има по един глас - ест можеш да кажеш "не съм го чел, не знам - да решат тези, които четат" - така стана в шоуджото бтв. Тези, които не са влезнали не са лоши О.О

Последна промяна crazy_little_crow на Вто Яну 04, 2011 10:35 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:31 pm 
Аватар

Еее толкова ли беше сложно ?

Сега вече сте истинско жури :)

МнениеПубликувано на: Вто Яну 04, 2011 10:45 pm 
Аватар

То и преди бяхме :lol: Просто не си прочела постът след твоя още първият път като попита .... :lol: Беше написан кратко и ясно егати :(
Не знам с какви впечатления си останала как се решава кое заглавие да влезне xD Зарчета ли сме хвърляли, по облаците ли сме гледали, звездите ли ни ги говорят ... xDDD В крайна сметка малко или много след като сме се съгласили, гледаме да си вършим работата ако не "перфектно", то поне задоволително добре :>

което бтв го има написано е те тука ->
ПП Е щом не си несъгласна с 90% от заглавията - значи сме се справили и сме го добутали до ситуацията "за всекиго по нещо" =))

... а 90% бяха пример предвид че поне аз бих спорила за много повече от 3 заглавия xD Както бтв и всеки член на журито <333

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 9 [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]