|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 28, 2010 12:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40170_1276156904.jpg) |
alfaromeo155 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Май 12, 2010 9:16 pm Мнения: 44 Местоположение: Пловдив
|
Usako написа: School days Неможе и да си представи човек как се обръща действието към 7ми епизод...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 28, 2010 12:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39923_1406648362.jpg) |
Sayuki |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Chibi-Starr* написа: И за мен е Death Note, даже не съм изгледала всички епизоди, защоот е толкова мрачно, тъжно и ти навява, ( поне според мен ) - лоши мисил и т. н. ... Нз какъв му е смисъла да записваш името на някой в тетрадка и той да умира. ![:shhh:](./images/smilies/shhh.gif) Абе как Death Nоte ще е безсмислено аниме. Според мен, най-странното аниме е Perfect Blue...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 28, 2010 4:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37223_1307288834.png) |
cheril |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 06, 2009 10:22 pm Мнения: 323 Местоположение: Earth
|
Chibi-Starr* написа: И за мен е Death Note, даже не съм изгледала всички епизоди, защоот е толкова мрачно, тъжно и ти навява, ( поне според мен ) - лоши мисил и т. н. ... Нз какъв му е смисъла да записваш името на някой в тетрадка и той да умира. ![:shhh:](./images/smilies/shhh.gif) ...Според мен тук не става въпрос за начина ,по който умира човек,след като му е записано името на лист хартия...Не разсъждавайте толкова повърхностно все пак!Става въпрос за това,че ако даден човек(дали аз или ти...или някой друг)има възможността по този начин да унищожи всяко зло на тоя свят,после същият този да се превърне в злото,което убива така ревностно!Анимето си е хубаво,а пък атмосферата си е готическа...Има хора,които го харесват.На мен не ми е любимо,но пък посланията,които носи са наистина стойностни! erejnion: моля дискусиите за стойността у Десу Ноото да отидат в ето тази тема! за малко да ти отиде мнението, ама да ти трия 10% от всичките постове ме кара да се чувствам все едно ритам кученце...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 13, 2010 6:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40369_1628867798.jpg) |
Ludicross |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Не съм гледал много анимета, но от всички най-странно ми беше Welcome to the NHK. Не че не го разбрах, просто ми беше странно.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 1:48 pm |
bloblop |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 11, 2010 10:41 am Мнения: 236 Местоположение: Варна
|
School Days и The Melancholy Of Haruhi Suzumiyа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 04, 2011 3:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4311_1294422414.jpg) |
SN00KY |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
bakemonogatari + flcl епични са едни от любимите ми <3
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|