|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Yosuga no Sora (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 03, 2011 11:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Rampage написа: а сега... виж, принципно мразя инцеста повече от теб, ама в случая преиграваш... да нямаш близначка ти? тогава всичко би било обяснено. но така или иначе, то си бе ясно от самото начало че ще има нещо такова ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) хораа... не започвайте серии, които е ясно, че няма да ви харесат! StarScream. написа: Rampage,и ти да имаше такава сестра и ти щеше да я изчукаш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) uhm... how about no? то ясно, че се шегуваш, ама някои шеги прекаляват! за щастие, нямам сестри, така че мога да оценя тази серия
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yosuga no Sora (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 03, 2011 11:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40369_1628867798.jpg) |
Ludicross |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
erejnion написа: StarScream. написа: Rampage,и ти да имаше такава сестра и ти щеше да я изчукаш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) uhm... how about no? то ясно, че се шегуваш, ама някои шеги прекаляват! Why do you think he is joking ?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yosuga no Sora (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 03, 2011 11:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
не бе, само се надявам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) иначе има си точно определени обяснения защо трябва ситуацията да е доста необикновена (като разделението на нашите двама за много дълго време точно първите години от живота им) или просто да си клинично луд за да можеш да харесваш сестра си по този начин. Една психоложка ми го бе казвала... и го бях чел в интернет преди това... ама няма да се занимавам да се опитвам да обяснявам, няма да се справя просто.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yosuga no Sora (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 6:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
След случайното мяркане на думите секс и twincest в тая тема реших, че трябва да го гледам ии не останах разочарована, въпреки че честно казано най ми хареса първата арка о.О Втората арка също не беше лоша като история, ама там пък нищо не показаха като хората накрая. Нао на мен лично ми лазеше по нервите (защо всички childhood friends трябва да са с очила о.О) и ми изглеждаше по болна и от инцест двойката, които нещо изобщо не схванах как се спасиха от това езеро. За края съм малко със смесени чувства, може би защото за разлика от другите инцест двойки, който съм гледала, тия ги разкриха доста брутално, амааа както са направили анимето, така да бъде xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yosuga no Sora (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 27, 2011 1:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: Изчаках го да стане [c] и сега вече ще го почна ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Покрай всичките онгоинги и разни други интригуващи [c]-та това съвсем го забравих. Обаче реших да си го оставя за лятото. Така де, попрехвърлих еповете отгоре-отгоре и като видях какво ме чака прецених, че не е сега момента за него. Пък и имам за гледане над 100 завършени анимета с повече от 1500 епизода свалени от много време и чакащи реда си.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Yosuga no Sora (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 30, 2012 10:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Ей, един да постъпи като мен. Вече се чудех дали аз съм повреден нещо. А, да, за инцеста няколко думи. Инцеста е кръвосмешение, тук се пускат коментари от сорта, ако имаше такава сестра и ти би я назвездичкал. Та за кръвосмешението, що не се сещате, че баща и дъщеря, майка и син са същите кръвосмешения. Айде като ви кефят толкова да ви нарисуват как някой се клеца с баба си, да видим дали ще ви радва толкова. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Като при ци****те, важното е всичко да е в семейството. При толкова много дащни жени по улиците, правилно ли е да се налита на родата, не знам? Така че инцеста като жанр ми е противен, а това аниме ми е в бан листата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|