Alive - хареса ми много в началото, четях я на един дъх, но към средата ми приседнаха традиционните шоуненски бушитс ( например
Deadman Wonderland - зарибяващо и надъхващо начало, загуби интерес от голямата пауза, после накъсано четене и така и не ми допадна развитието, просто някъде по пътя мангата ме загуби
Cage of Eden - в топ 10 списъка на манги, които трябва да прочета в най-скоро време, но още не съм
Hareluya II Boy - ето една непозната за мен манга
Noblesse - приятна и забавна история, но нищо кой знае какво, че да си дам гласа за "best" на нея
Psyren - водил съм го спора за тази манга с хора от форума, не ми легна на сърцето, няма какво повече да кажа
Toriko - харесва ми, най-вече защото нищо не очаквам от нея и я чета без претенции какво ще открия между страниците й, недостатъчно за "best"
Worst - силно предпочитам "Crows" пред нея, Worst не ми харесва толкова
Yankee-kun to Megane-chan - отскоро я чета, харесва ми, но поне половината тук заглавия ми харесват повече, било то и да съм си загубил интереса към тях в последствие
Yureka - манга обхващаща няколко мои страсти (щипка кибер-пънк, MMORPG, фентъзи, хумор и приключения), има няколко МНОГО досадни момента, които са ме карали да скърцам със зъби, докато ги чета (включая и последните чаптъри с досадния бот), но ... но това е the BEST за мен в тази класация
2 от 10 не съм чел и то напълно възможно и за двете да изместят Юрека от върха, но все пак ще си дам гласа за нея, защото Yureka е едно наистина хубаво фентъзи