|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 1:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 28, 2010 3:35 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Aaaa, сцената в банята ме кара да се търкалям по пода Много готина серия беше, Кураносуке беше толкова сладък през цялото време. Искам следващата серия, анимето е просто върха! <3
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 11:08 am |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Новото епизодче беше хубавко... Изкефи ме оназ кифла като се разбесня на асистента си xD Just 1 bad thing to say about the episode: DAMN YOU, MAYAYA! D:< само не разбрах като влезе...толкова ли шокирана и отчаяна беше, че няма факс...че даже не забеляза голия мъж в стаята?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 11:12 pm |
Love child |
Feed you with a kiss |
|
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) бяха ми резнали крайчеца на епизода и не видях какво ще стане другия път. Епизодът беше бая хубав, хареса ми ^^ Сега ми се ще да си имам една плюшена медузка~ И Mayaya е мега злето Ииии...да... Случката с Шуу беше забавна Малко епизодчета останаха...darn it! D8
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 7:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16981_1346186982.png) |
PartyMonster |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Невероятно аниме!!! Толкова е свежо и интересно като глътка чист въздух след толкова много еднотипни бози! А като се замисля само, че отказвах да го почна, решила, че е тъпа боза... / дежа вю lol xD/ Направо ми е мъка, че остава само 1 еп...и като се сетя, че няма скоро и в мангата развитие да се вясне.../предполагам -_-/ Но! Тсукими е сладурана! Всичките отакувки ми пълнят душата. Толкова очарователно зле са! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А Кураносуке е първият фалшив травестит, достоен за фенгърлене ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Даже в един определен момент започна някак да ми напомня за Тамаки с цялата тая история около популярността му, сложното семейно положение, факта, че не може да види майка си, а иска и как помага на отакувките...Адорабъл xD Няма такъв симпатичен персонаж просто! Ама с абсолютно нищо не ме дразни =| /което е ужасно странно../ Шуу е вече малко по-друга история, ама до сега най-много му се дразня на малоумщината де се връзва на оная куч..*кхм* интригантка xDD и как може да е толкова тъп да не осъзнае, че нагласената Тсукими си е Тсукими... srsly xDD И ужас... само още 1 еп. TT_TT Остават надежди за 2ри сезон, когато мангата понапредне. Страхотно аниме!!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 8:55 pm |
Love child |
Feed you with a kiss |
|
а то, втори сезон със сигурност ще има, просто прекалено много неща има още да се случат, че да го пъхнат в един епизод.
иначе, майката на Кураносуке е невероятно красива @_@
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 6:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5050_1356211206.png) |
Thaumaturgist |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Много приятно аниме Настоявам за продължение През цялото време поддържаше една стабилна скорост на развитие, караше си спокойно, без да вкарва в някакви специфични ситуации. Много е леко за гледане от-до 10/10
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 6:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=36833_1337766222.png) |
sasuke_fen |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
Много приятно аниме. Малко съм разочарована от края, но дано не го оставят така недовършено ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . 10/10 от мен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 7:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33039_1293697852.jpg) |
nara |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 25, 2009 10:18 am Мнения: 154 Местоположение: sofia
|
HepMu написа: Лелееее , сега как ще дочакам някакво продължение , ужас :/ +1
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 11:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Mayaya-sama = personal Jesus Кефеше през цялото време анимето няма спор.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|