|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 16, 2005 12:49 am |
![Аватар](http://i.data.bg/06/08/03/42214_orig.jpg) |
netmaniack |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
emi vuv momenta gledam Gundam 08th MS Team i ne sum mnogo vpe4atlen no o6te sum na 3-ti epizod taka 4e ima o6te kakvo da vidq a drugo koeto sum gledal i gundam wing i opredeleno seed e po dobro(spored men de ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 05, 2005 12:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Всъщност е Асуран и не мисля че се е разводнило... Аз последно съм гледала 38-ми епизод ::реве:: но дотам си ми хареса... Опънингите винаги са били невероятни песни впрочем ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
А историята на анимето като цяло си е повече от невероятна и героите са уникални! Яд ме е само че Стелар умря, а Шин е още жив
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 05, 2005 7:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=84.gif) |
kira |
|
|
Cagalli написа: Опънингите винаги са били невероятни песни впрочем ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . ........................................................................................................ Яд ме е само че Стелар умря, а Шин е още жив ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Е само последния OP беше пълна излагация... обаче VESTIGE вече е друго нещо. Цитат: За Stellar май нямаше шансове като слушах доктора на Минерва....,а за Shinn на всички ни е мъчно, че не цъфна. Athrun така и така се беше разбеснял. Накрая даже ми стана малко кофти за Rey... той поне показа някакъв характер.
Абе пообъркаха го сериала ама поне имаше какво да гледаме... ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) . Сега чакам продължението на 8th MS Team....
Edit. Aerith благодаря. Забравих да маркирам евентуалните спойлери. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Последна промяна kira на Сря Окт 05, 2005 8:37 pm, променена общо 2 пъти
_________________ The ultimate... SEED.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 05, 2005 7:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Шшшшт, кира спри до тук, че няма да им е интересно на хората, виждам, че са още по средата !
Всъщност едва днес гледах клипа на Vestige, и наистина е разтрогващ, както и самата песен ... аз даже си я заплюх вече, че тя ще се изпълнява на сватбата ми вместо марша
А иначе аз си харесвам и 4-тия оупънинг, харесвам си и Шин!
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 06, 2005 4:07 pm |
Aerith |
|
|
Ooo, това беше готино филмче, ама аз да попитам ти откъде си го свалял, или си го рипвал, така де, интересно ми е да разбера, понеже на мен лятото ми донесоха ДВД-тo, и го гледах но нещо не ми вървяха субтитрите ...тези наред ли са си ?
Иначе Амуро Рей 4ever !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 06, 2005 4:35 pm |
Aerith |
|
|
Мерси, ако ми остане време ще да си го дръпна тогава:D
Иначе щях да кажа и нещо друго по темата, ама има хора, които не са го гледали, ще си потрая малко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 06, 2005 6:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=84.gif) |
kira |
|
|
Хм... реших да изгледам докрая поне първия Гъндам преди контрата на Чар и се пообърках малко. Как са свързани двата "сериала"? В anidb водят Char's counterattack продължение на ZZ. Това така ли е или не? Защото ако е така ще трябва да наваксвам доста преди да го гледам.
Малко изродихме темата ама карай...
Edit. Aerith да имаш нещо общо с Anna_Asakura от anime.ludost.net или...? Макар, че и аватара и подписа съвпадат, ма аз да питам.
_________________ The ultimate... SEED.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|