|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 12:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 12:38 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
хах, мерси, но има много по-можещи от мен във форума ^^ edit: още един work in progress; понеже нали не съм започнала още милиард неща да върша... ;w;
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 5:11 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Ми... рисувам крила... и след 1000 опита евентуално започват да приличат на нещо И не си първият, който не харесва розовото дето слагам, няма да си и последният, но нали решението си е мое и аз си го харесвам така ^^
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 2:15 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
хах, да ти кажа, това не винаги е на добре трябва от време на време да слушаш и другите, не всеки гледа да ти направи мръсно WIP2 в началото исках да ги оцветявам като в анимето, докато не се усетих, че там светлосенки не слагат... сега се колебая какво да правя. и линиите ми се иска да оцветя не само на косата...ама ме е страх да не стане зле ;v;
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 6:12 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
Ми, цветовете от скрийншот си ги взимам о.о та не знам ^^' за по-дебелите линии - и на мен ми се ще да го направя, но като се сетя после, че ще се мъча да им анимирам опашките....с онова няма да ми се играе особено да му правя дебели линии
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 6:52 pm |
|
Jo jan |
|
|
|
Ммм...значи проблеме е при мен То не че е проблем де... Иначе в анимето опашките бяха с по тънки линии (нямам идея защо xD) Външните линии евентуално можеш да ги направиш по дебели с wand тоол-а и разширяваш селекцията с няколко пиксела, след което на нов layer я оцветяваш да кажем в черно (понежа така само на линията на косата ще сменяш цвета) и ги сливаш после (The super lazy way to go xD )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Пет Дек 31, 2010 3:14 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
може и да се опитам да направя дебелите линии...макар, че не ми се ще. отивам да се самоубивам/анимирам ;n;
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Вто Яну 11, 2011 5:42 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
като за първи опит да анимирам опашки...става a~ и онзи ден правих livestream, изплюх ей туй: четири часа се лигавих, съквартирантките и зяпащите само ме разсейваха : http://livestre.am/yX57 ..нзм защо ми го сряза на 2 клипа
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Вто Яну 11, 2011 10:06 am |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Love child написа: звучи като sn00ky xD Много ти е як стила, "мама и тати" са се погрижили да те напълнят с талант <3
|
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 6:17 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
как можа толкова дърта рисунка да изровиш...? - - - .. видях нещо, дето трябва да си оправя.. но ще е след няколко часа, че искам и малко да поспя
|
|
|
Заглавие: Re: MyArt: Dreaming of bunnies Публикувано на: Чет Яну 27, 2011 3:48 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
|
нем, друго е. очите си ги харесвам така >p
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|