|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Дек 24, 2010 2:11 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
сигурно ода и миура са най-добри приятели и си пият някаде сакето в златните чашки и си викат -абе да пуснем ли чаптър тая седмица -нееее -хахахаахаха тия ще се побъркат скапани фенбойчета, колко време ги точиш за острова на елфите -тройно повече отколкото ти с твоя на фишмените
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Дек 25, 2010 9:50 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Някой да гръмне Ода заради Санджи
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 1:22 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Абе тоя единия кво ми говори на до ре ми фа сол ла си до Тва с Санджи съква...са за няква такава тъпня изпуснаха съобщението трябваше да си остане като ебавка, а не да се превръща в сериозен проблем и ffs на кой по дяволите като види няква мацка му тече кръв бе ебати , това е най голямата простотия която е срещана в безброй манга/анимета.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 1:23 pm |
Hajutze |
|
|
|
Super_Beast написа: Абе тоя единия кво ми говори на до ре ми фа сол ла си до Тва с Санджи съква...са за няква такава тъпня изпуснаха съобщението трябваше да си остане като ебавка, а не да се превръща в сериозен проблем и ffs на кой по дяволите като види няква мацка му тече кръв бе ебати , това е най голямата простотия която е срещана в безброй манга/анимета. Живей ти две години без женско, докат те гонят разни травеститолии (яка дума нали ) и сигурно ше получиш инфаркт, не nose-bleed
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|