|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 05, 2007 12:50 pm |
 |
vovich |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
Атеизмът - отхвърляне на истината;)
Мм не мога да разбера изказванията тип:
3m0_GirL написа: хах колко съм наивна...мисля си че само аз не съм вярваща
след като почти всички българи са атеисти..
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 05, 2007 12:57 pm |
 |
Amnesiac |
Party-зан |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 11:13 pm Мнения: 1049 Местоположение: Sofia City
|
vovich написа: Атеизмът - отхвърляне на истината;) Мм не мога да разбера изказванията тип: 3m0_GirL написа: хах колко съм наивна...мисля си че само аз не съм вярваща след като почти всички българи са атеисти..
true - не сме от вярващите народи....нищо, че сме едва ли не част от зародиша на християнството. Въпреки всичко предпочитам религията с която съм се родил и кръстен да ме отличава от останалата пасмина...
Ама това е прекалено офтопик
Страх ме е от слънчеата радиация
_________________ Lead,follow or get out of the way!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 05, 2007 12:58 pm |
 |
3m0_GirL |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 11:10 am Мнения: 50 Местоположение: †Ада ,Подзeмното Кралство†
|
vovich написа: Мм не мога да разбера изказванията тип: 3m0_GirL написа: хах колко съм наивна...мисля си че само аз не съм вярваща
Ами от хората сред които съм аз ...само аз не вярвам в бог...всички ми се възмощават като бабички..."ама каааак?...ама защо така?...ами ти в какво вярваш?...в дявола ли?..." за това бях останала с обеждението ,че само аз не съм вярваща...
Но наистина ми е много интересно защо всички решават че като не вярвам в господ задължително трябва да вярвам в сатаната...да не би да имам вид на някоя сатанистка??
_________________ I'm evetything that I hate!
I don't hate You as much as I hate Myself...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 2:20 am |
adidaf |
|
 |
|
3m0_GirL написа: Ами от хората сред които съм аз ...само аз не вярвам в бог...всички ми се възмощават като бабички..."ама каааак?...ама защо така?...ами ти в какво вярваш?...в дявола ли?..." за това бях останала с обеждението ,че само аз не съм вярваща... Но наистина ми е много интересно защо всички решават че като не вярвам в господ задължително трябва да вярвам в сатаната...да не би да имам вид на някоя сатанистка??
Те така си говорят хората по принцип наизуст. Нито си имат идея за какво и най-вече защо говорят, ама ей така щот са свикнали. Вече наистина трудно можеш да намериш човек, който вярва наистина, а не само да приказва щот така трябвало или така правели другите.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 10:33 am |
Bleed4me |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Страх ме е от открити полета,плюшени мечета и сектанти
Цитат: Ами от хората сред които съм аз ...само аз не вярвам в бог...всички ми се възмощават като бабички..."ама каааак?...ама защо така?...ами ти в какво вярваш?...в дявола ли?..." за това бях останала с обеждението ,че само аз не съм вярваща...
relax...скоро ще разбереш напълно факта, че вярващите са истинското малцинство
ПП: Аз вярвам в себе си...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 7:42 pm |
 |
Felagund |
|
 |
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
3m0_GirL написа: Felagund написа: I'm afraid of emos and faggots  Why??
е че как - може да е заразно, бе
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 7:54 pm |
 |
3m0_GirL |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 11:10 am Мнения: 50 Местоположение: †Ада ,Подзeмното Кралство†
|
Felagund написа: 3m0_GirL написа: Felagund написа: I'm afraid of emos and faggots  Why?? е че как - може да е заразно, бе 
Хаха споко не е заразно
Стига бе хора ...някой кат ви каже "емо" и вие си представяте само някви депресирани глупаци дет само се затварят в себе си и от време на време решават да се нарежат...Е има ги ест и такива ама има и някой по-нормални...
А като ви е страх да не се побъркате покрай някой емо...ами не го доближавайте и тва е
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 8:07 pm |
 |
Felagund |
|
 |
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
Цитат: There is no emotion; There is peace. There is no ignorance; There is knowledge. There is no passion; There is serenity. There is no death; There is the Force.
като всеки самоуважаващ се жадай не мога да допусна емициите ... за тва не се радвам на емотата ... припомнят ми за падението на Анакин
ако не успея да се издигна до Жадай Рицар сигурно ще ме пратят в някой мирен корпус де, но важда е идеята
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 8:13 pm |
 |
3m0_GirL |
|
 |
|
Felagund написа: като всеки самоуважаващ се жадай не мога да допусна емициите ... за тва не се радвам на емотата ... припомнят ми за падението на Анакин ако не успея да се издигна до Жадай Рицар сигурно ще ме пратят в някой мирен корпус де, но важда е идеята 
о.О Аз май нещо не разбрах  как свързваш емотата с падението на Анакин??  Вярно е емоционални сме но какво общо има това със Star Wars?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|