|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Яну 07, 2007 6:54 pm |
 |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Къде я има качена 30-та?
Може ли линк?
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Яну 11, 2007 10:20 am |
 |
Plama_chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
samara написа: Мерси ~earth~ , златна си  Благодаря за всички линкове  А, главите както винаги са страхотни.  Умрях си от кеф, когато видях Сенри и Усио заедно, просто толкова бяха сладки.... кога изобщо тръгнаха заедно  Нещо май съм го пропуснала този момент ( освен ако не е бил в спешълите, които сами по себе си са като глави и за мое най-голямо неудоволстие за момента не се превеждат).
Мммм и мен много ме е яд, че не превеждат спешълите, но честно казано не вярвам Ариначи да е събрала Сенри и Ушио в някой от тях. Просто е решила да ни изненада, а и най-важното в случая е, че двамата са много сладка двойка!
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Мар 25, 2007 11:50 pm |
 |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Добре, че отиде при Ушио. В смисъл... показва, колко много си я обича и цени и... много добре се получи!  Ура за Хайне! ^_^
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 28, 2007 4:30 pm |
 |
samara |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
dendi написа: [б]Ахаххах дам отиде и да показа колко я цени, но пък Ушио сега хептен ще хлътне~ Няма отърване и ще става все по трудно и по-трудно~ Бъъ не обичам да мисля, затова ще чета без да се оплаквам..[/б]
Аха, и аз точно това си мислех..... предполагам обаче че Наине все пак има някакъв план, защото иначе ситуацията ще се обърка още повече....
На мен ми е интересно какво ще направят Таканари и Шизумаса :Д И кога ли ще разберат какво точно е замислила да прави Хаине....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|