|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 8:40 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Не, не - не дядката, а трикстъра, демек тоя, който доведе репортера до дядката. Един дето свали самолет и задаваше въпроси за Господ. Дядката е пионка, както и дъщеря му, която трикстъра с право нарече "радио". А и верно! Тия топки бяха празни, къде отидоха ГантЗ-овете верно... А вампирите и те като Ниши потънаха някъде в забвение покрай убер-евентите... Аз се учудвам, че има толкова малко ЕСПери, след като има вампири всъщност...
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 1:19 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Топките при дедака явно са били с цел за сегашната война. Цитат: Не го разбирам Куро, аз ако бях щях да зарежа хората и да си тръгна след жената Те ще пукясат всичките със или без него за няколко чаптера така че..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|