|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Сря Окт 27, 2010 6:46 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Добро филмче - всичко свързано с техническите работи са се справили страхотно, единствения минус е както и при сериала - някви безумни неща в историята , която понякога иди я разбери ... Но арта, музиката ( бяха набутали цял албум ОО ), цветове, картини, битки, екшън - страхотни са Много се радвам, че има и нови неща, а не да гледаме само сцени от сериала, която едно към едно си спомням само където Ранка пее за първи път пред публика и целувката по бузата след това ... Общо взето дори да си или не си гледал сериала - филмът си го бива !
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Вто Дек 21, 2010 6:55 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
hellraiser написа: http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=180795
не съм го гледал още но четох че не е само рециклирани кадри хмм имаше около 80% нов материал, който радва като за малоумен фенсървис (розова валкирия с нарисувана Ранка на нея <3 ). Единствено първия клип, който е взет от филма си беше 1:1 без промени. Cамо че аудиото и видеото не ми бяха в синхрон Единствените други релийзи са 1080p, така че или трябва да видя дали не е проблем с кодеците или да чакам евентуално за двд или реенкоднато SD и може би някоя група да събне ''интервютата'', които са между клиповете.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Вто Дек 21, 2010 7:22 pm |
|
velush |
|
|
|
hellraiser Цитат: Единствено първия клип, който е взет от филма си беше 1:1 без промени. Абе на мен всичко ми се видя ново, защото идентичните елементи са пренарисувани с по-големи детайли...т.е. може да има еднакви кадри, но пикселите са други/повече . Апропо, имаше го и 720p вариант, който си вървеше перфектно на моята стара, но вярна машинка. Според мен вие се мъчите не заради видеото, а заради някакъв вариант с FLAC аудио. Разни стари филтри го плейват гадно и се получава манджа с грозде дори при не особено качествени материали. (Мъка с всичките нови преводи на CoalGirls) Предлагам да потърсите нещо с DTS аудио. Да сюжетът е по-безумен дори от този на ТВ-то, но филмчето си заслужава гледането зареди шаренията и психоделичния световъртеж, който ти докарва екшън сцените.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Сря Юли 20, 2011 9:02 am |
|
hellraiser |
|
|
|
Цитат: According to Famitsu, the Blu-ray and the DVD of Macross Frontier: Sayonara no Tsubasa will be released on October 20th. A new game on PlayStation 3 titled "Macross Last Frontier" will be bundled with the Blu-ray.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Macross Frontier (пролет 2008) Публикувано на: Съб Окт 22, 2011 9:32 pm |
kratos |
|
|
|
Това филма който ще завърши сериала ли е или тоя дето беше един тъп преразказ с разни изменения?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|