Дата и час: Пон Фев 03, 2025 8:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 10 [ 138 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010)
МнениеПубликувано на: Пет Дек 17, 2010 1:09 am 
Аватар
Anime Hunter

анимето беше наистина страхотно :) в началото не ме завладя толкова и си викам 8/10 :lol: по средата ми се вдигна оценката на 9 и с този край си заслужи 10 :lol: Сериозно този край ама вобще не го очаквах... беше просто епичен :)

МнениеПубликувано на: Нед Дек 19, 2010 8:43 pm 
Аватар

Изгледах го ииииииии няма как да не го спомена.....wtf защо не показаха битката с онзи женчо!
От привюто изглеждаше като най-добрата битка в цялото аниме...................................... :?
Anyway,края го познах на 50%

Едно от страхотните анимета на '10.
10\10

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 2:01 am 
Аватар

10 епизода пълна скука,и после последните два епизода мега добри,особено последния.Последната битка беше супер.Шичика отначало ми се струваше доста lame,ама в последния епизод направо разбиваше :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 10:36 pm 
Аватар

Колкото повече анимета гледам и колкото повече теми във форума за тях чета, осъзнавам, че почти нямам допирни точки с никой от феновете.

Тааа - лично мнение.
Такава простотия отдавна не бях дърпал.
1ви епизод до някъде успях да го изтърпя с надеждата, че 2ри ще вдигне оценката, но като почна безсмисления локум за "catchphrase" ми достави огромно удоволствие да му ударя shift+del.

Явно моята представа за добро аниме се е изкривила и пропускам големи заглавия....мнееее анимето просто не струваше. =))

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 12:37 am 
Аватар

12 епизода , 12 меча , 12 questa ... плюс стандартните японски мъдрости и поговорки :lol: Ммм сега като са замисля незнам каква беше точно причината да го изгледам цялото , но сигурно е имало нещо :wink:

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 12:50 am 
Аватар

Доста голямо разочарование беше в по-голямата си част това аниме :? Абсолютно мразя и никога няма да разбера какво толкова им доставя удоволствие да пълнят времето с глупости. Петдесет минути имаха, напълниха го с милион безсмислени фрази и изтъркани неща, които уж трябваше да са смешни... Пълна идиощина, или по-скоро мога да кажа - трагедия - бяха така поучителните разкази между главните герои най-вече. Ако ще да е така, то направете ги тия серии 25 минути и махнете всички глупости, за да не си правя труда да превъртам в очакване на нещо по-раздвижено. Не знам, аз ли харесвам повече екшъна, повече ли очаквах... Хайде поне последната серия горе-долу отговаряше на очакванията ми, само защото се излъгах да му дам втори шанс...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 12:56 am 
Аватар
Ecchi Warrior

dripper написа:
почти нямам допирни точки с никой от феновете.

Как бе, с мен имаш :) Споделям мнението ти :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 27, 2010 2:39 am 
Аватар

И какво като има повечко диалози? От кога критерии за "хубаво" аниме е безсмисленият екшън?

Разбирам, да речем, диалозите да бяха лишени от смисъл като в Lucky Star, примерно, но напротив - те са много "живи", естествени и интересни. А и играят голяма роля за формирането на стила на анимето (/на автора на новелите).

Ако толкова ви се гледа нещо "по-раздвижено" дърпайте някой буламач като Наруто и почвайте да бозите.

Но в отношение дори само на анимация - Katanagatari бие по бойни сцени повечето шоуненча.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 09, 2011 1:46 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

първото аниме от година насам дето не ме кара го дропна на първия епизод
ВЪПРЕКИ, че арта просто ми бърка в малкия мозък и танцува жига вътре
ще го видя по-нататък

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 09, 2011 1:57 am 
Аватар
Ecchi Warrior

KISSSY написа:
арта

Свиква се за един еп :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 09, 2011 10:31 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

То хубаво че се свиква, ама предвид капризността ми по отношение на аниметата напоследък, направо се учудих на себе си, че не му бих шута....което ме навежда на мисълта, че ще ми хареса, щом успя да ме заинтригува :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 15, 2011 7:47 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Finished
като цяло хубаво аниме, като изключим небивалата драма в последния епизод О.о може би и затова му дадох 9/10
Принцесата трябваше да се гътне първа :idea:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 2:17 am 
Аватар

wtf?! що за малоумен край?! Безсмислено. Много жалко, в началото ми се стори,че може и да се заформи нещо интересно, имаше хубави моменти, но краят просто беше потресаващ, диалогът или по-скоро монологът накрая на Тогаме беше толкооооова мъчително дълъг. Не коментирам оцеляването на Шичика. А и така и не ми стана ясно защо Шичика е убил баща си, явно нещо съм пропуснала :roll:

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 7:09 pm 
Аватар

Скоро не се бях колебал толкова относно оценка за дадено аниме.Историята общо взето ми хареса, героите също.Обаче като реализация ми се видя слабо, можеше да се измислят много по-интересни развития, разклонения в историята както и по-интересни сблъсъци и битки.Също често беше ненужно мудно,а друг път прекалено набързо точно когато могат да се направят повече интересни сцени :huff: .Тези в края особенно ме разочароваха, но поне беше оригинален ако не друго.В крайна сметка имаше потенциал за 9+/10 но е реализирано ужасно max 7/10

МнениеПубликувано на: Сря Фев 09, 2011 3:09 am 
Аватар

На мен много ми хареса, почти всичко, но хич без кусури не може (като например как послъгват малко в превюто за следващите епизоди) Но на фона на останалото едвам се забелязват. Няма да се впускам в подробности, не ми се пише много, пък и всичко, което ще казвам за отделните аспекти ще е "много ми хареса" и "според мен беше перфектно" и т.н. Края наистина беше неочакван :lol: и ми се искаше още малко да дадат за сестра му и битката за иглата. Но това може да се смята и за плюс, тъй като го имам за толкова добро, че искам още от него. 10/10 му давам от все сърце.

Elayne_S написа:
А и така и не ми стана ясно защо Шичика е убил баща си, явно нещо съм пропуснала :roll:
Защото след като го научил на всичко, което знае и може, сам го помолил да го убие, един вид като последния изпит. Макар че чак после когато умря Тогаме и той остана меч, който никой не командва стана completed :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 10 [ 138 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]