|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Яну 02, 2007 8:50 pm |
 |
Super_Beast |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
s2501 написа: ^ бати злето
x2 яко е и усе6тането като слезне6 в избата и мирисат на отлежало
те това си е и хванатите плахове по капаните и скарца6тите даски направо с кеф да праи6....
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Яну 02, 2007 11:57 pm |
 |
KoCTeH |
|
 |
|
Perfect-Blue написа: На мен ми е много интересно ,как ще ме проверят колко литра ракийджок съм направил?Ще сложат старшинка до селския казан,да гледа колко литра ракия се изцежда през свещенния отвор?Този човек точно 1 4аша първак ще го почерпя ,и е аут.
Точно така е ; ))))
Даже и една Ботилка и пича ще ти се клани после : )
Та по темата....Ми аз така или иначе пари за ракия не давам..само по заведенията като седнем рядко си взимам : )
Просто не ми допада ракията ако не е с хубава компания и хубава салатка; )
И все пак Съм против и няма да давам пари : )
Дядо ми 1000% процента няма да плаща : )
И пак ще варят с Босака на Село : )
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 03, 2007 12:00 am |
Bleed4me |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Аз съм алкохолен муфтаджия...пари рядко давам за пиене.
Ракия не дестилирам,но обожавам вино...тая глупост май вежеше и за него поправете ме ако се лъжа...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Яну 06, 2007 2:56 pm |
 |
KnX |
|
 |
|
Perfect-Blue написа: колко е? ние плющим по около 4 варела с джибри,съседа наполовина и пари за акциз не даваме.Просто работим през ноща,като едни батмани сме.Докараш джибрите насам,ш'ти земем пари като за наш човек,по-еффтинко ще ти е от акциза.
на мен ми е много интересно ,как ще ме проверят колко литра ракийджок съм направил?Ще сложат старшинка до селския казан,да гледа колко литра ракия се изцежда през свещенния отвор?Този човек точно 1 4аша първак ще го почерпя ,и е аут.
правилно мислиш пб
ние пък си имаме казан
ай да си ебава* майката
_________________ bah
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|