|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Вто Дек 14, 2010 10:26 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Manwha може да има следващата година. Тази започнаха доста преводи по такива заглавия, но повечето имат прекалено малко преведени чаптъри. Такаче е по-добре да се изчака до следващата година. Web нещата ще трябва доста време да се изчака докато се популяризират. На този етап са прекалено малко и не популярни. За бест... мм.. най-добре е да е най-доброто започнало (може и да е завършило вече или още да продължава) през последните 10 години. Не най-доброто като цяло през този етап, а най-доброто започнало/появило се в този етап. Лошото, ще е естествено за нещата започнало тази и миналата година. Затова и принципно е по-добре да е следващата или по-следващата година, ако ще обхваща 2000-2010, понеже 2009 и 2010 ще останат недооценени. За да не се прецакват и бъдещите организирания, макар че след 10 години едвали повечето ще сме тук Ако е само завършила, може да попаднат заглавия завършили 2000, а преди това 10-15 години да са вървяли. Което не смятам, че попадат правилно в "през последните 10 години", понеже едвам ги закачат. Ако се сложи още ограничения, доста заглавия ще отпаднат (примерно започнало и завършило). Такаче най-добре е мисля, само започнало. Ако така е приемливо може да се направи. Както и ако се предпочита юзерите да ги изберат заглавията. Но пък това ще вкара предимно само популярни неща. Евентуално може да са предложения от юзерите и накрая журито да избере 5-10 от предложените манги, които смята, че са най-добрите от предложените.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Вто Дек 14, 2010 11:04 pm |
|
excape |
|
|
|
CaBa, според мен има доста преведени корейски заглавия, не всички са изцяло, но пък с достатъчни преведени глави, за да се знае за какво става въпрос, така че може и да може да се разпределят по жанрове, но пък както решите. Ако искаш, тук до два, три дни ще ти изготвя един списък с корейски (примерен, разбира се), и ако те удолетворява може да направим класация, поне на мен много ми се ще да има такава, а и виждам че не съм единствената, ако ли пък не, догодина
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Пет Дек 17, 2010 4:16 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^ Идеята за едно сайтче не е лоша ама първо на никой няма да му се занимава, второ така или иначе няма да има хора, които после да го посещават, трето ... наградите се правят веднъж годишно и реално ъпдейт ще се прави колко пъти в годината ... но може да не направи ъпдейт на главната страница на сайта ^^ (защото има само едно такова съобщение от 2008-ма ). Цитат: И от тази тема да се извадят 2-3 заглавия и примерно да се нарече избора на Публиката Амиии те могат да се извадят принципно и като брой само В смисъл всеки предлага и накрая това с най-много гласове печели (след като се проверят за разни нередности), защото обикновено като нещо се дискутира настава един "панаир" и гледаме "сеир" след това Цитат: А може също така тази тема да я направим целогодишна. Започва от някои декември 2010 до декември 2011 Не разбрах замисъла на това - признавам си :> Чакаме Сава да реши
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manga Awards 2010 - избор на жури Публикувано на: Пет Дек 17, 2010 4:34 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Тема няма смисъл да се пуска, докато не се реши какво точно ще се предлага вътре. Както clc каза, ще настане панаир, докато се обсъждат и няма да са 2-3, а само 1 ще трябва да е, което ще направи спора доста остър. Идеята ми беше, да се предлагат, да обсъжда който иска за и против дадено заглавие. Накрая журито решава точно кои 5-10 предложения от всички да влязат в тази категория. Пуска се тема както за Shounen, Seinen, Shoujo и т.н., така и за това, където публиката си гласува и да избере избор на публиката. И отново ще си има и Jury Award. За страница на главната, може и да има някога в бъдещето, но сега едвали... До тогава може да се гледат темите на AsAA и AsMA, където ги има всичките победители. Това за целогодишното и аз не го разбрах. Това е тема за журито основно, целогодишно да избираме жури? Ако е така, Март ще предложиш някой, но може той да спре да чете, да изчезне и т.н. и си хабиш вота . Ако имаш предвид, целогодишно да може да се обсъждат предложения и т.н. То има такава тема (за 2010 още няма), но от 2009 е още отворена и можеше който иска да коментира нещо до този Декември. Ще има и за 2010, но докато се пусне, се обсъжда тук.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|