|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 9:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40879_1345382073.png) |
Elsy:3 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 08, 2010 7:36 pm Мнения: 759 Местоположение: Пловдив
|
Имам много да кажа за тези подобия на ученици.Няколко си мижави дена ще ни скъсят от ваканцията.Е,и?Важното е,че за празниците ще си почиваме.Относно за тези "ученици" показани на протеста явно не са ги учили разни работи техните родители.Няма смисъл да ги спукваме от бои учениците,гонене от часа ако изобщо влезнат.После 2-ката и на поправителен.Такива кифли ги гледам всеки делничен ден който съм на училище.Не учат,това,че аз се опитвам да чуя думите на учителя ми за тях това означава ,че съм зубър.Понякога ако решат,че ще влезнат в час което е ...УАУУУ нещо невероятно те само пре*бават нещата."Треъши дъ влезм и д нпрвим сийра" О,О WTF,бро ти си пред камера,не се ли усещаш ,че цяла БЪЛГАРИЯ те гледа бе?Това ,че тлъстия им малоумен задник ще има повече не извинени отсъствия ще ги развълнува много.Малката ни както казаха "подобие на държава" само трябва да изтъкне със нейното бъдеще. Какво са ви виновни полицаите бе?За какъв к*р пак те го отнасят?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 11:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38125_1293055984.jpg) |
animeboy616 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Дек 01, 2009 10:25 pm Мнения: 204 Местоположение: inside the chaos of my mind
|
ми тва според мене е голяма простотия 1-нищо няма да направат 2-тия кадето протестират са пълни идиоти 3-и без тва ше си имаме ваканция така че не видях къв им е проблема, тва че са скъсили зимната нищо не означава смисъл на коледа и на нова година няма да учиме така че аз не виждам проблем
Последна промяна animeboy616 на Нед Дек 12, 2010 2:28 am, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 12:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41284_1282911654.jpg) |
Neko-chan |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 8:17 pm Мнения: 20 Местоположение: София
|
Дали имат право или не..въобще не ме грее. Харесва ми това,че има някаква гражданска активност. Защото българинът до толкова е свикнал да търпи,че и да му спрат тока и водата,въпреки че си е платил сметките...пак ще мълчи. Колкото и да е безумна за някои причината...важното е,че има активност.
btw: Аз съм съгласна да почвам училище от 1 септември,но зимната ваканция да е по-дълга.София през зимата е ужасна.Чудя се,защото всички толкова негодуват като чуят,че може да почваме от 1 септември като се има в предвид,че през тея 15 дена не правим въобще нищо.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 12:33 am |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Perfect-Blue написа: Нарутард написа: Вие се скъсахте , ама давам бас ,че повечето от вас ако още учеха нямаше да пишат ,подобни неща. Путбул, точно щот съм учил, пиша такива неща.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 12:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41784_1293930593.jpg) |
Ichigo98 |
|
|
Bastor написа: Без да ти чета мнението мога да преценя, че не са те били достатъчно тебе. В случая тебе, ако вместо да те бият, те бяха научили да четеш, щеше да го прочетеш... Все пак наистина се радвам за удовлетворението ти от факта, че НА ТЕБ освен с бой, с нищо друго не може да ти се вкара нещо в главата. Но това говори само за тебе, не за настоящите ученици... А бе въобще, като гледам цялата тема, си представям, че по-възрастните се подиграват на нас, учащите! Ма вие сериозно ли? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Повечето от вас, дето ще ми кажат "петици и шестици по Химия, щото учителя ни беше плашещ", бас ловя, че не могат пет елемента от таблицата да ми изредят (а повече ще се смея ако почнете да ми ги изреждате ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). И забележете думичката "още" в поста на Нарутард. Браво на вас - вие сте учили някога. ЧЕСТИТО! Чувствате ли се по-умни от нас? Ама някак си виждате какво е положението по телевизията (с изключение може би на Бел, щото той работи в такава обстановка доколкото знам) и изведнъж знаете какво се случва в училищата тия дни. Докато на мене ми преподават хора, които са по-прости от вас (колкото и странно да им звучи на някои от тоя форум, ВКЛЮЧИТЕЛНО и на мене... без да ми се обиждате, ако може)... Щото ако мен ме биеха в училище, сега щях да казвам, че честотата не се мери в херци...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 1:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41784_1293930593.jpg) |
Ichigo98 |
|
|
Perfect-Blue написа: Ичиго, ай млъкни бе, мъченик, прайш се на много умен, а разлика между респектиране и плашене правиш ли? Естесвено, че съм по-умен от теб, глей се какви простотии пишеш. Вари прай градинки, аз после ше сера в тях.
Уууу... много си респектиращ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Уж си по-опитен и по-умен от мене, значителна част от нещата дето са ми се случили за 4 години в гимназията, не си ги виждал по твоите даскала (където и да си учил), това ти го гарантирам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Па ходи сери където щеш, аз си сера в кенефа, оти се праа на мноо умен... И колкото и да се опитваш - по-прост от моите даскали нема да се изкараш... но ти си знаеш.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 8:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Bel,не знам какъв е тоя ненормалник,който ви е преподавал,но явно не ви се е отразила добре.Защо ти и Perfect-Blue слагате абсолютно всички под един знаменател??Представете си,че има хора,които си учат и се трудят усилено.Не казвам,че аз съм такъв,но от време на време и аз поучвам.Че има тъпаци,които се друсат и се напиват като свине,това си е тяхна работа.Аз съм твърдо ЗА идиоти,които нарушават дисциплината в часа да остават 2-3 часа след часовете,а когато сме втора смяна да идват 2 часа преди часовете.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|