|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 06, 2007 8:22 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Цитат: така и не стана... Ичиго съкс...
Долу потисниците! Ходете си във вашите гадни теми за ОП! Вън от "Bleach"!
П.С. Готин нов аватар
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 12, 2007 2:18 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Току-що изгледах 110 еп. от анимето. Що така лошо ги спойлват с баща му на Ичиго?! В оутруто го показват с униформа! Иначе се изкефих, че си поприпомних колко яки са Урахара и Укитаке.
Цитат: В последната глава Ишида не показа милост на тая летящатата ,ся ще видим и Садо как се справя и да дано стигнат до Ренджи по-бързо Laughing Absolutely, макар че ако пропуснат Чад и направо отидат на Ренджи и Рукия аз ще съм по-доволен! И най-накрая, не знам за вас, но на мен 6 седмици битки не ми се четат. Дано КТ вмъкне и нещо за плановете си и т.н., защото...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 19, 2007 4:43 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
хмм май се забави главата тази седмица, но ето нещо друго интересно:
artbook-a All Colour But The Black ^^
More info on it:
Oh heart, oh blade, oh soul, what color do you flash!?
-Included is more than 70 beautiful illustrations total!!
-Newly drawn poster The Gotei 13 Vice-Captains assemble!!
-Plenty of never before seen illustrations like a blood covered Kenpachi!!
-Special drawing. Complete collection of the fold outs of Gotei 13 Captains!!
-Name, secret illustration story major release!!
сканиран е от callmefreak и на този адрес може да се разгледа картинка по картинка - общо 91 броя
аз обаче го свалих и качих на 2 части (защото общо е 60+ МБ) => Part 1 и Part 2
(пък и хем да пробвам bgshare-a )
незнам - преди месец четах че е излязъл артбука, но картинките вътре са все старички няма вайзарди, няма аранкари, няма дори
банкая на Ичиго... но какво да се прави.. дат'с лайф - някой го беше изкоментирал, че са всичките цветни картинки от мангата на едно и с високо качество
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 20, 2007 1:34 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
РАЗУМ, thanks за артбука! Много е готин, макар наистина да е старичък. От много време чакам да излезе нещо такова за Bleach. М/у другото на една от картинките се вижда ранен concept на Шинджи. Много е ръбат! Както и Ичиго и останалите в раните глави .
За жалост явно няма да пропуснем битките на нито един от отишлите в УМ . Не че е болка за умиране, защото ъпгрейда на Чад е някъв готин . Дали да очакваме нещо подобно и за Рукия и Ренджи? Всички са се поупражнявали в свободното време и са станали по-силни.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 27, 2007 1:56 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Блееее, наваксах си... стигнах и аз най-после до 259; случва ли се нещо - не, променя ли се нещо - не; само се ъпгрейдват, мама им #%^$3!
Иначе Chado рулз ама много взе да приказва пича, кефеше ме като бе по-мълчалив...
Та впечатленията ми дотук - твърде много герои, мамка мууу... не ми стигаше Еспадата, а сега почнаха да ръгат и некви former epsada дето дори ме мързи да им запомня името; enough with it, already!
Като че ли не ми стигаха шинигамитата, визардите, ичиго и компания, еспада, а сега още и още
Пък и нещо не съм мотивиран да го чета, от толкова много герои все още си нямам изградени любимци и общо взето за никой не ми пука кой знае колко...
Някой да отиде да набие две тупалки на Kubo Tite, да заворми един постоянен каст, а не да сменя акцентите на различни герои през няколко арки и да направи Татс'ки главна героиня ако му е мил живота. Тя е единствения женски персонаж, който ме кефи, освен може би Yoruichi.
Дох, единствения ми пост за Блийч по същество дотук, айде чао до след няколко месеца
ЕДИТ: глава 260, амагад, включвам фенбой-мод, и двете ръце, ццц...
айде да не спойлвам, ама Чадо рулира от всякъде.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|