|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 5:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Вто Дек 07, 2010 9:54 am |
Нарутард |
|
 |
|
Днес за първи път минахме по центара на квартала и обратно без каишка , много слушка.  Гатлер : Ти си напълно сляп и не можеш да повярваш на нищо и вярваш само на твойте тъпи убеждения да кой път ти казвам ,че кучето е малко и не може да нарани и котка , даже котките много лошо го шамарят.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Вто Дек 07, 2010 10:34 am |
 |
Mantzikert |
|
 |
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
Ако видя на полянката пред блока да се разхожда питбул, без каишка, и особено без намордник, минимално ще имам не едно, а 5-6-7 на ум. Тези кучета са селектирани като бойна порода, имат лоша слава, питбул ме е лаел и ръмжал срещу мен, като само това, че собственикът бе силен го възпря от атака с каишка. Да не говорим и че доста често , както казва Гатлер, точно ПсевдоганГстери с малки пишки ги купуват, което увеличава шанса срещу теб да има МАШИНА ЗА УБИВАНЕ!
Това не пречи в предишния квартал, където живях да имаше един бежов питбул, който се умилкваше на всичките лапета, и се радваше супер много да го чешат здраво по корема, докато издаваше едни супер сладки грухтящи звуци. Готино животно беше! Но собствениците му, въпреки че знаеха, че кучето им е добричко, добре тренирано, ГО ИЗВЕЖДАХА С НАМОРДНИК! Защо ли? За да не плащат хората!
Мога да направя аналогия с оръжието. Ако имаш оръжие няма да тръгнеш по квартала размахвайки го? Нали? Ще си стои на колана в кобур.
Да не говорим, Тарде, че една майка ще си пази детето и всяка опасност, дори и почти - непотенциалната такава ще ги изкара извън релси! Дръж си кучето с намордник минимум. ОСОБЕНО КАТО ПОРАСНЕ СЛЕД ПОЛОВИН-ЕДНА ГОДИНА!!!!! Пък и да не говорим, че гледайки твоите постове ме навява мисълта, че си взел кучето за да избиваш комплекси. Което прави звярът потенциално опасен. Защото много си зависи от собственика.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Вто Дек 07, 2010 2:26 pm |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
ludgidia123 написа: Кучето се държи на каишка, а няма ли такава - ами яко глоба за тъпака дет го води. . lol lol lol чакай чакай, тука малко му изпуснахме края Колко от вас са гледали кучета? Защото аз съм гледал ротвайлер и съм го възпитавал и той на хора не е скачал и не съм го разхождал вързан , защото кучето ми съм го извел да потича и да си поиграе навън, не да стои вързано. Ебаси все едно затворник водя. Това че хората ги е страх и че са фрашкани с разни предубеждения не е мой проблем. Има хора който ги е страх от коли, дайте да спрем уличното движение, м? Борете се със неоснователните си страхове, имайте едно наум като минавате покрай куче, но не и да ми изпадате в паника и да бълвате глупости от рода \"той е опасен, вържи го\". Опасните кучета се водят на каишка и не се разхозйдат в пиковите часове, това е ок, но за останалите е безумие.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Нед Дек 12, 2010 10:27 am |
 |
PleaseForgiveMe- |
|
 |
|
Пак се започна... Уахахахахах! Няма ник'во значение каква порода е кучето. Всяко куче (както и всеки човек) може да бъде пречупено и агресията у него убита. Аз имам доберман пЪ и където и да ме видят се пищи, крещи и бяга. Моя дрисльо не би закачил и мушица, защото съм си го гледал и съм му обръщал нужното внимание. Агресията у кучетата се проявява в зависимост от това как стопанина го гледа и дали има всекидневен контакт с други кучета. Ако покажеш на тъпия пес, че ти си шефа, той е насран и те слуша. Ако му покажеш, че може да си прави к'вото иска, той точно т'ва ще прави. Питбулите са яки кучета, но не мисля, че хората трябва да пищят и да бягат в панически страх като видят дадени кучета от дадени породи заради няк'ви митове и легенди. Ами помиярите?!??!!!!!??!?!!!? ПЪРВО - НИЕ стопаните на кучета си ги ваксинираме и от моето псе нито тетанус нит' нищо няма да хванеш. ВТОРО - Хората са решили, че ВСЯКО ъгълче в парка е тяхно - Е КЪДЕ ДА СИ РАЗХОЖДАМ ШИБАНОТО КУЧЕ питам аз?
На Витоша? Нали с тази къса козина ще умре преди да стигнем до Драгалевския Манастир. ш'им е*а майката.
Нарутарде, гледай си кучето и пускай покрай ушите си няк'ви такива изказвания. Мен последния път в парка ми се развикаха, а аз дори със строг нашийник го водя... И аз само му махам нашийника и докато го махам й казвам на тъпата, предубедена жена, че ей сега ще й отиде и детето и задника! Знаеш ли какъв безценен поглед ми хвърли и изчезна с 200.
_________________ My Temple = Best Temple
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Нед Дек 12, 2010 5:42 pm |
 |
Roronoa Zoro |
|
 |
|
Има кучета и кучета. Ще дам само факти нападал ме е питбул на приятел в двора му без дори да го провокирам а самото куче ме познаваше. На една приятелка питбул и отнася ръката като малка и сега има огромен белег- тя често си е играела с него и го е водила на разходки. Има пред блока един питбул, които се разхожда обикновено не вързан не съм го виждал да проявява агресия. Според мен кучетата трябва да се извеждат на каишка. И да се пускат да играят по планините или във време, в което няма деца или хора на около. Според мен също зависи много от стопаните. Но също така смятам,че има повече случаи на нападения от питбули от колкото от другите породи кучета. Както и че на някои хора със закон трябва да им се забрани да гледат кучета. А logrus има някои хора, които просто имат фобия а когато една жена я е толкова страх от куче отиди и обясни,че няма да я нападне. Няма как да стане. А обикновено като едно куче види,че човек го е страх толкова много от него то отива към него лае го и даже може да го нападне. Нормални животински инстинкти. А съм виждал как в такова деиствие собствениците седят и се смеят. Ами да ти кажа после може да не си намерят кучето. Дано им е толкова смешно и след това.
Препоръчвам едно интересно предаване по темата с кучета~ "Говорещият с кучета"- по National Geographic. А и да кажа,че не мразя кучетата като малък на 5-6 годинки разхождах един 2 пъти по голям от мен вълчак и едно хъски.
Последна промяна Roronoa Zoro на Нед Дек 12, 2010 5:53 pm, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Нед Дек 12, 2010 5:52 pm |
 |
Thaumaturgist |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Тази порода е пример за извращение спрямо природата от страна на човека, появила се в резултат на непрестанната му нужда да задоволява кръвожадието си, заблуждавайки се, че по този начин му расте достойството и, че вдъхва респект Да не говорим като някои извратеняци почнат да бухат химии в и без това изкуствените си кучета. Ако някой иска истинска мощ и дива сила, то нека си вземи вълче и си го гледа. Напълно против питбулите съм и всякакви такива измислени породи, създадени само за бой между животни (всякакви глупости от рода на "куче-пазач", "помощ в дадена професия" и други такива смешни извинения не се приемат за причина тези кучета да бъдат законно притежавани)
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Нед Дек 12, 2010 6:38 pm |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Thaumaturgist написа: Тази порода е пример за извращение спрямо природата от страна на човека, появила се в резултат на непрестанната му нужда да задоволява кръвожадието си, заблуждавайки се, че по този начин му расте достойството и, че вдъхва респект Да не говорим като някои извратеняци почнат да бухат химии в и без това изкуствените си кучета. Ако някой иска истинска мощ и дива сила, то нека си вземи вълче и си го гледа. Напълно против питбулите съм и всякакви такива измислени породи, създадени само за бой между животни (всякакви глупости от рода на "куче-пазач", "помощ в дадена професия" и други такива смешни извинения не се приемат за причина тези кучета да бъдат законно притежавани) амин на тва не мога да го кажа по добре
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Пон Дек 13, 2010 1:54 am |
 |
elizabeth99 |
|
 |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Zenith написа: П.С. Винаги съм искала да имам малко куче и да го ритам по цял ден. И АЗ!!!
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Пон Дек 13, 2010 2:41 am |
 |
The Dark Knight |
|
 |
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Gatler написа: Thaumaturgist написа: Тази порода е пример за извращение спрямо природата от страна на човека, появила се в резултат на непрестанната му нужда да задоволява кръвожадието си, заблуждавайки се, че по този начин му расте достойството и, че вдъхва респект Да не говорим като някои извратеняци почнат да бухат химии в и без това изкуствените си кучета. Ако някой иска истинска мощ и дива сила, то нека си вземи вълче и си го гледа. Напълно против питбулите съм и всякакви такива измислени породи, създадени само за бой между животни (всякакви глупости от рода на "куче-пазач", "помощ в дадена професия" и други такива смешни извинения не се приемат за причина тези кучета да бъдат законно притежавани) амин на тва не мога да го кажа по добре x3 съгласен съм изцяло
_________________ If you make yourself more than just a man...
[/center]
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|