|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Дек 04, 2010 2:07 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
DiaDora написа: ...леко му откъсна пак некоя ръка Ръката му си е там, май просто му е разцепил рамото , щеше да е вече гавра ако на горкия Ишида пак му бяха откачили някой крайник .
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Дек 04, 2010 5:02 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Мисля, че това бавно развитие се поражда от факта, че мангата излиза веднъж седмично и ние трябва да чакаме с дни, за да видим какво ще стане. Ако оставиме да се понасъберат 20-30 чапа няма да го има това бавно темпо. Их, не критикувам никой, но наистина такова впечатление остава, когато седиш и чакаш да дойде деня за четенето. Лично на мен ми харесва темпото. Полека го кара към основното, а не бърза веднага да ни обясни всичко. Аз пък мислех, че ръчичката на Ишида е откъсната, нищичко не видях с цялото това черно .
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 8:50 pm |
|
Blackness |
|
|
|
Shinigam1 написа: Полувината чаптър нащия тича към болницата от там го изритаха другата полувина тича безцелно и после звънна по телефона ди енд И са некфи нови сили и тъпотий дам дам след 30 чаптъра ще разберем каква е тази странна аура около Ичиго ... Ичиго беше уникален сега ще е още по-уникален.Ще има и супер човешки сили. Какво е Ичиго Холоу ли Шинигами ли или Човек със свръхествествени сили? Отговорът е и трите.Сега ми е супер интересно на вида какви ще са новите му сили.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 9:08 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ми тя Иноуе отдавна е по-силна от Куинши след като заинтригува дори Айзен ... (имам на предвид ... не са много съществата, които могат да "отхвърлят" историята/съдбата (нищо че при нея е в някакъв лимитиран регион на действие))
Последна промяна Ghostbuster на Чет Дек 09, 2010 11:25 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не използвай quote тага, ако текста, който желаеш да цитираш е в предишното мнение ;) |
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 10:40 pm |
|
Blackness |
|
|
|
Цитата кърти.Това за Psyren е тъпа идея на Кубо.Защо подяволите не измисли нещо друго? Да се надяваме само да не кпира и героите от Марвел че ще стане мега тъпо. Тоя дето смачка Ишида беше като Светкавицата само че без костюма си. Очаквам да се появи Капитан Америка,Финалната 4,Жената Чудо,Венъм Циклоп...
Последна промяна Ghostbuster на Чет Дек 09, 2010 11:25 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не използвай quote тага, ако текста, който желаеш да цитираш е в предишното мнение ;) |
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 11:25 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Имам чувството,че след 4-5 чапа ще спра да чета мангата.Беше добре докато се свърза с Гецугата,но вече взе съвсем да го обръща на тъпотия.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 5:51 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Подкрепям всички негативни мнение преди мойто, но искам и да отбележа, че чапа биваше. Може би защото очакванията ми вече са изключително ниски, или просто гледам на Белината със смях и знам, че Кубо ще я разтяга до безкрай само и само да си увеличи броя на чаптърите преди края. За скуул шоунен си е направо супер. Но аз вече може да я чета през чаптър и няма да изпусна нищо важно. Ако бях пропуснал този чап, единсвеното важно нещо, което нямаше да знам е, че Ичиго се обади на ония... Че Ишида ще живее беше ясно, също така още миналия обърнаха внимание, че онзи няма райатсу, а нещо друго.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 1:16 am |
|
Shinigami |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 11:05 pm Мнения: 558 Местоположение: In the living world (most of the time)
|
Е, аз пък всъщност си мислех, че не е възможно да няма други като Орихиме и Садо, след като те станаха толкова лесно "супер човеци" и то само от това, че стояха близо до Ичиго в началото. Определено обаче, не ми харесва идеята той да не е шинигами повече. Ако ще си връща някакви способности, искам да са си му старите, а не някакви специални нови "сили", които тотално ще сринат духа и настроението, с което започнах да гледам анимето и с което малко след това продължих по мангата. Мисля, че повечето знаете, какво имам впредвид.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|