|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата с най-глупав сюжет според вас? D: Публикувано на: Вто Юли 14, 2009 8:38 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ааааа, точно пък, Goong, която освен всичко е корейска, не бих казала, че е абсурдна...Или по-скоро, много добре си е направена. Иначе всяко второ шоуджо е абсурдно, да не говорим за ечитата, но там поне сюжет не е задължително да има.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата с най-глупав сюжет според вас? D: Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 12:19 am |
|
excape |
|
|
|
alucard_itachi`` написа: Тук можете да споделите кой според вас е най-абсурдния ,глупав или банален сюжет на прочетена от вас манга,комикс, манхуа,манхва и т.н. ^^
Само ще помоля да не се карате по между си ^^.
Например: Според мен пример за това са "Vampire Knght" , "Goong". За Goong и аз не съм съгласна, дори и драмата си е много добре направена. Както каза Zenith, има толкова глупави шоуджоута и ечита, които са с уникално банален сюжет - мангите на SHINJO Mayu.
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата с най-глупав сюжет според вас? D: Публикувано на: Чет Дек 29, 2011 11:59 pm |
kratos |
|
|
|
От всички които съм чел - Наруто.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|