|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 3:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31520_1237899199.jpg) |
slun4o |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
остави детето да си решава къде иска да ходи стига и промива мозъка с тея патриотични глупости като и се ходи да ходи кво те касае тебе по темата не е много готино да се учи веднага след нова година ама чак такива панаири да правят излагация по нашенски поне един мирен протест да имаше, петиция, подписка...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 3:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42493_1340143438.jpg) |
DarkAmyLee |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 23, 2010 9:46 pm Мнения: 198 Местоположение: The Sky
|
Ichigo98 написа: Радвам се, че взимаш решения, без да си наясно с важни факти, касаещи въпросния проблем... Пак казвам - едно е да нямаш реализация, друго е да имаш оправдания... Много пенсионери използват "по наше време..." Въпросът е дали на тебе ще ти служи добре оправданието "у нас, в България..." ... П.П. Спомена, че не е лесно... Ако си мислиш, че в чужбина кариера се прави лесно, по-добре си стой в България... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но това е много голямо отклонение от темата, не искам и тука да ми разправят колко не заслужавам да съм българин ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) За първото изречение - айде сега Добре може и да е така, просто не искам да живея тук след като завърша То че никъде не е идеално - не е И не мисля, че е лесно, навсякъде е трудно да пробие човек, а пък и искам сама да постигна целите си с труд - после да им се радвам. А по въпроса за последното аз нищо такова не намеквам ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) slun4o подписките няма да помогнат, "вервай ми" (c) it's obvious who said it Но тия сеири са типично по нашенски Относно първото, аз си реших, лошото е, че разбрах някои неща късно и стана "лек" фейл, просто не се бях насочила към правилното място да живея
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 4:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41784_1293930593.jpg) |
Ichigo98 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Цитат: А по въпроса за последното аз нищо такова не намеквам Не говоря за тебе, говоря за сложните възприятия на други индивиди... Пример: slun4o написа: стига и промива мозъка с тея патриотични глупости Провеждаме дискусия бе, "слънчо", тебе какво те касае дали ще ходи или не?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 2:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Ако ги биеха лапетата със сопа в даскало щяха да си мълчат и да имат малко уважение към институцията мамицата им. За т'ва БОЙ! ГЛАД и СТРИГАНЕ!
Мен като ме пернат 5-6 пъти със сопата утре ще си мълча. Като започнете да плащате данъци и да ходите на бачкане, докато учите ходете протестирайте ако щете за по-шибани обществени кенефи в подлезите.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 3:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41784_1293930593.jpg) |
Ichigo98 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Aма и вие сте едни симпатяги с тоя бой ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Радвам се, че се гордеете с това, което сте станали днес. Явно доста са ви били, че да си го заслужите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ама само едно нещо ще ви кажа - ангажираността е единственото нещо, което може да даде някакъв резултат. Но такова нещо няма, защото, видите ли, като ти плащат 650 лева на месец, да ангажираш учениците си не е първата мисъл, която би ти минава през главата. А аз съм може би ученик от най-тъпия И най-грамотния клас в цялото даскало. И защо? Защото случихме на учителка по БЕЛ, на която й пука дали ще излезнем грамотни от него. Ама какви глупости говоря и аз, неграмотният... защо да се мъчим да научим децата си на нещо, като можем да им посиним гъзовете и да ги направим съвестни граждани?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 3:53 pm |
Bastor |
Модератор |
|
Без да ти чета мнението мога да преценя, че не са те били достатъчно тебе.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 4:08 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Bastor написа: Ако ги биеха лапетата със сопа в даскало щяха да си мълчат и да имат малко уважение към институцията мамицата им. За т'ва БОЙ! ГЛАД и СТРИГАНЕ!
Мен като ме пернат 5-6 пъти със сопата утре ще си мълча. Като започнете да плащате данъци и да ходите на бачкане, докато учите ходете протестирайте ако щете за по-шибани обществени кенефи в подлезите. Уважението не се налага с бой, то се печели. Институцията не е заслужила НИКАКВО уважение Вярно е, че хлапетиите дето гледахме сега не са яли достатъчно шамари, ама тва е отчасти защото и не се е обръщало достатъчно внимание на обучението и възпитанието им. А то не върви задължително със сопа и плесници.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 6:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
KISSSY написа: Уважението не се налага с бой, то се печели. Apf ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Какво уважение те гони. Боя е за да вкара лигльовците в правия път. Ако не друго поне да спрат да пречат на децата, които желаят да научат нещо. Не говорим за превантивен бой а като наказателна мярка. В 7ми клас имах един страхотно ерудиран учител по география. Знаеш ли как вкара лигавите в правия път? Разби главите на петима от тях в собствените им чинове, порядъчно им смачка носовете, че да не смеят повече да гъкнат в час. В края на учебната година същите тези перманентни двойкаджии завършиха с отличен. Защо ли? Защото знаеха какво ги чака ако дойдат без да са си научили уроците. Уви оттам насетне всичките ми преподаватели бяха путьовци и разглезени женки насиращи се от страх да повишат тон камо ли да надделеят над лошите елементи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 8:20 pm |
DarkAmyLee |
|
|
Леле колко садистично мислят някои хора тука При нас има една учителка по илюстрация Мале как вика и обижда на едно, но го прави за наше добро и аз това отдавна го разбрах Носи ни албуми да гледаме илюстрации, старае се да ни направи по добри, нищо че обича да вика, но явно е за да могат всички да чуят и да им се набие в главите А пък още има и такива дето се сърдят и си тъпчат на едно място... Но вече нещо много отклонихме темата май от ваканцията Аз не виждам нищо лошо да си е една седмица след Нова Година и това е ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Да не говорим за тези които работят и лятото нямат ваканция Поне в най-светлите празници да се съберат малко всички, да си починат хубаво и пак на работа. Никой няма да пострада ако си почива с едни 4 дена повече, но всеки с мнението си
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 8:30 pm |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Прав си. Киснат по заведения и дискотеки всяка вечер а после били уморени. Ами как няма да са като пушат, пият и се друсат като ненормални.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 8:34 pm |
Bastor |
Модератор |
|
DarkAmyLee написа: Леле колко садистично мислят някои хора тука Завърши, остави 2-3 годинки да минат и се спомни как сте се държали като хора с хора. Аз ако бях даскал на първия ден щях да съм ги избил половината хлчбарчици....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 8:41 pm |
DarkAmyLee |
|
|
Perfect-Blue wa Th?! You shock me! Bastor не слагай всички под едно звено... че имам съученици дето пушат, пият и се дрогират това не значи нито, че съм като тях, нито че аз нямам възпитание. По принцип като впечатление за мен не малко хора са ми казали, че съм доста по-зряла за годините си (на акъл де) То че и на мен ми се иска да избия едната половина от учениците - хубаво, а струва ли си? Едно куче като нагази във ледената вода ще се махне, втори път ще го направи, пак ще излезе, а третия път просто ще заобиколи Някои хора колкото и да ги биеш и да им викаш и т.н. всякакви жестоки методи пак не се научават Знам го, защото съм го виждала. Просто някои хора по-добри НЕ стават... А като ви се ходи на работа на Коледа - приятно прекарване ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) P.s. имам чувството че мен накрая ще ме набиете ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Трябва да съм внимателна на аниме срещата другата събота
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 10, 2010 9:01 pm |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
DarkAmyLee написа: Някои хора колкото и да ги биеш и да им викаш и т.н. всякакви жестоки методи пак не се научават Явно не си виждала какво е истински бой. В средното един такъв немирник, който уж не му пукаше от шамари накрая учителя по биология първо му разби 2 саксии в главата а после го преби с 30 килограмов метален свещник. Счупи му черепа на 3 места и простака полежа в болницата около половин година. Басирам се, че ще му е за урок до края на живота му. А учителя ни се размина с всякакъв съд защото цялата учителска колегия го подкрепи. После познай как си учеха уроците всички, само дето не му козирувахме...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|