|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 1:58 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
мдам същия гигант като новата накама на чернобрадия, поне на мен ми прилича.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 6:10 pm |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Да, и я си представете той да стане част от екипажа на Луфи Чак тогава ще призная Ода
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 6:16 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ми ... все трябва да има някой, който да се бие с гиганта на ЧБ .. ще е тъпо няква буквално мравка да седне да се бие с Бай Вълчо.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 6:22 pm |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Ами ако Чопър вече може да се контролира след като изяде 3 хапчета (нали когато става огромен), то тогава той ще има минимални шансове да го бие. Пък и ако за тези 2 години е успял да стане още по-голям и по-силен, може и да има шансове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 8:38 pm |
Hajutze |
|
|
|
Wind_Falcon написа: Глупаво ще е Ода ги прави огледални екипажите. Губи се оригиналност. Но пък пести време от тва да разяснява какъв е бил харектера на екипажа на Роджър.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 5:46 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
lcool написа: Wind_Falcon написа: Глупаво ще е Ода ги прави огледални екипажите. Губи се оригиналност. Но пък пести време от тва да разяснява какъв е бил харектера на екипажа на Роджър. Направо! Толкова тъпо-смешно, че чак смешното се губи... ;/ А някой ше ми обясни ли какъв е тоя тъп фенарт на чопърман в мангастрийм
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 6:19 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
може някое от чаветата на ода да се въплащават неразбирам какво толкова се стягате, историята е направена да могат да я следят деца, това не е историята на роджър и неговите пирати и ода никаде не каза че са 1 към 1 с лъфи и неговата бадна по скоро пиратите на луфи ПРИТЕЖАВАТ ТОВА КОЕТО И ПИРАТИТЕ НА РОДЖЪР за да стигнат до върха по този начин се почита това което са постигнали пиратите на роджър без да ги занемарява, което е идеално полиране на връската между 2 та екипажа и се затваря кръга
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 9:40 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Да видим с какво ще ни зарадва Ода тая седмица.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 1:58 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Бахти гаврата - 13 странички Много добре знам, че има двойни страници, моля те. Двойни или не аз прелистих 13 страници
Последна промяна Valk0v на Чет Дек 09, 2010 4:43 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 3:16 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
17 странички си беше главата.... Така и не се научихте да различавате обикновената страничка от двойната Главата беше епична според мен Нямам търпение да я видя анимирана!Крещенето на екипажа докато вулкана избухва и Кракена бяга смешно,а Луфи крещи"Скачаааааааааааааай" Epic win.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|