|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 15, 2008 12:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43_1233954709.jpg) |
MastaG |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Дъвчите ли дъвки и колко често?
- Всеки ден по (почти)една опаковка (8-10 дражета)
Защо го правите?
- Защото обичам да джвакам нещо, а иначе мразя да имам останки от храна по зъбките ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) също така след риба, таратор, салата с лук, ракия и т.н. ми смърди устата, не знам защо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) но смърди и те за тва
Коя ви е любимата?
- ORBIT Professional с Ксилитом и Winterfresh Polar Ice
От къде се снабдявате с тях?
- Най-чести от МЕТРО и Ани (мазето-магазин до нас), иначе от всяка втора бутка или магазинче в София
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви?
- БЕЗ ЗАХАР ONLY USER съм Аз
Правите ли балончета?
- ALWAYS!
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?
- Според мен е некултурно ДА НЕ СЕ дъвчи дъвка
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как?
- Изплювам я най-често в кофи и полянки
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка?
- Зависи, средно по час-два
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка?
- Winterfresh Mints!
Дъвката VS. Четката+пастата?
- Паста + четка, ама в рейса огледалото е само до шофьора, а мивката е само в междуградските и за тва се още съм на дъвка
_________________ Jagara Bagara
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 2:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25231_1307539690.jpg) |
moonbeam |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Дъвчите ли дъвки и колко често?Преди дъвчих всеки ден,но напоследък нещо не се сещам...
Защо го правите?Просто обичам да дъвча,а и казват че са полезни за сърдечния ритъм,а ако е ментова дъвка,дъхът ти е по-свеж...
Коя ви е любимата?Дъвча всякакви ментови дъвки,най-често орбит от светлозеления.
От къде се снабдявате с тях?От магазина под блока...
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви?Разбира се че ме интересува и предпочитам да е със захар и ментова задължително.
Правите ли балончета?Не,обаче сега има едни много вкусни ментови бонбонки "Mentina" които обожавам.
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?Понякога дразни,когато някой ти джвака в лицето,но има далеч по-некултурни неща като например оригването или храченето след всяко изричиние...
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как?Предполагам че няма голям смисъл всеки път да си увивам дъвката в хартийка и ако няма кош наоколо да я изхвърля като се прибера вкъщи,понеже на всяка крачка има достатъчно боклуци,но това ми е навик...
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка?Различно,но най-често повече от 1 час,което хич не е хубаво...
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка?Ментови бонбонки...
Дъвката VS. Четката+пастата? Аз си дъвча ей така междо другото,в никакъв случай не замествам четката с дъвката.Не е лошо човек като си измие зъбките да лапне след това и една дъвчица за още по-голям ефект...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 9:24 pm |
![Аватар](http://i294.photobucket.com/albums/mm113/izid4o/ShikamaruWallpaper20.jpg) |
izid4o |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Дъвчите ли дъвки и колко често? - рабира се,мн мн често(дъвките пристрасяват ли бтв? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )
Защо го правите? - занимавка,освежава дъха
Коя ви е любимата? - Orbit Professional White
От къде се снабдявате с тях? - най-често от 1но денонщно магазинче
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? - предпочитам без
Правите ли балончета? - доста
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? - мне
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? - навсякъде
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? - ми нз не съм засичал о.О
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? - дъвката ме удволетворява за сега
Дъвката VS. Четката+пастата? - е па без чека и паста изобщо неможе
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 02, 2010 10:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37316_1277279611.png) |
Usako |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Дъвчите ли дъвки и колко често? Почти всеки ден..то става навик Защо го правите? Успокоява и забавлява Коя ви е любимата? Орбит-диня и Шок-ябълка От къде се снабдявате с тях? От магазина Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? не Правите ли балончета? немооооже без тях Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? ами кофти е да.. ама понякога аз лично не се усещам Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? ами зависи.. в повеето случаи в кошче..случвало ми се е и навън някъде да я хвърлям .. По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? ооооо зависи ..заспивала съм с дъвка и съм се събуждала със същата... Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? близалки бонбони (рядко ментови) Дъвката VS. Четката+пастата? е..налагало ми се е да заместя пастата с дъвка...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 22, 2010 9:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41343_1284917259.jpg) |
suske95 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Дъвчите ли дъвки и колко често?- 2-3 пъти месечно Защо го правите?- За да премахна лошия дъх ако не съм си измил зъбите Коя ви е любимата?-Орбит От къде се снабдявате с тях?- От хрнителните магазини Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви?- Не Правите ли балончета?- Вече не Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?- ДА Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как?- Където ми падне я плюя По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка?- Около 10 мин Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка?-Ментови бонбони Дъвката VS. Четката+пастата? Четката и пастата бият.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40879_1345382073.png) |
Elsy:3 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 08, 2010 7:36 pm Мнения: 759 Местоположение: Пловдив
|
Дъвчите ли дъвки и колко често? Еми всеки ден ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Защо го правите? Харесва ми.И да правя големи балончета.Поне не ми се пукат на лицето де. Коя ви е любимата? Всякакви без захър. (най - често Орбит) От къде се снабдявате с тях? О-О Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? ДА!Не дъвча дъвки със захар.Може би,в крайни случей. Правите ли балончета?Разбира се. Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? Еми да,не трябва да дъвча и да говоря на някого. Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? В кошчето. По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? Нямам идея. Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? Бонбончета WinterFresh Mints Дъвката VS. Четката+пастата? И двете.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 5:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9588_1415402776.jpg) |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Дъвчите ли дъвки и колко често? ~ Мда, почти всеки ден Защо го правите? ~ Навик, харесва ми, по-добре това от цигари, а и е полезно Коя ви е любимата? ~ Orbit White Лимон От къде се снабдявате с тях? ~ Който да е магазин ;о Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? ~ Не ми пука особено ама дъвча само орбити, а те май всичките са без захар Правите ли балончета? ~ Мда, ама рядко пред други хора, зависи с кой съм и къде съм Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? ~ Зависи кой е насреща ми, ако е преподавател например - да, приятел - не Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? ~ В някой кош... как ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) вадя я от устата си и я пускам вътре По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? ~ Няколко часа, зависи дали имам още или ми е последната Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? ~ Хмм, някакви дражета предполагам Дъвката VS. Четката+пастата? ~ Четка + паста'
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 4:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41125_1304606341.gif) |
rawr' |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 24, 2010 2:49 pm Мнения: 196 Местоположение: On The Green Plain
|
1. Дъвча дъвки по 1 път на ден дауже някой път 1/2 дена не дъвча, абе гледам да ги ограничавам, ЧЕ не били полезни за стомаха! 2. Ами най - вече за кеф .. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) 3. Нямам толкова любими, НО разбирасе, ЧЕ "FIVE 5" и "ORBIT" 4. От магазинчетата, 5. Ами няма голяма разлика, НО когати след максимум 30мин. и тази без захар се обезвкусява(Само лек дъх ![:baby:](./images/smilies/baby.gif) ), а тази със захар си дъкашш 40/50мин. и си вкусваш аромата й! Да ви кажа по - добре е без захар, ама хората т'вва ли си мислят като я лапатт! 6. Много рядко! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) 7. Много, това значи неоважение! ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) 8. Ясно, ЧЕ в кошче за отпадъци и я изплювам! 9. МАКС - 2 часа! 10. ПАСТА ЗА ЗЪБИ И ЧЕТКА! ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) 11. Категорично "Паста + Четка", много по - здравословно е!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 10:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
Дъвчите ли дъвки и колко често? - Йеп, почти всеки ден. Защо го правите? - Освежаване на дъха. Коя ви е любимата? - Орбит. (В славното минало беше Турбо, а след нея джвачка Шок ~.~) От къде се снабдявате с тях? - Хранителните магазини. Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? - Не. Правите ли балончета? - Естествено! Особено по време на час, даскалите много се нервят Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? - Неприятно е, когато говориш с някого и той да ти мляска с дъвката ;/ Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? - В кошче за боклук, или където ми падне в класната стая, най-често под чина. По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? - Докато й свърши сладникавия вкус Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? - Чесън. Дъвката VS. Четката+пастата? - Дъвката можеш да я използваш нявсякъде, но четката и пастата никой не може ги бие по изчистване на зъбките.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|