|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 10:38 pm |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Не съм го дропнал бе, просто чакам да се съберат повечко епизоди или пък мисля направо да изчакам да свърши и тогава наведнъж да го изгледам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Вто Дек 07, 2010 2:19 pm |
Daichi |
|
|
|
Интересното все още не е започнало. Но да, за сега си го бива. Ако не бях четол мангата щеше да ми е по-интересно. >.>
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Вто Дек 07, 2010 11:18 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Да .. наистина нещата вървят все така добре, въпреки че пича над мен твърди че всъщност се точат ( допускам че е така). А сега нещо съвсем друго - Хрумна ми, че е възможно заглавието на сериала да е всъщност името на най-големият хит на двата главни герои, тоест да създадат манга/аниме със заглавие "Bakuman", и то да ги прочуе и да ги дигне на 1-во място в калсациите ... (естествено може да съм в голямо заблуждние но .. .. it's not a big deal you know)
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Вто Дек 14, 2010 2:15 am |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
HYDE получи роля в Bakuman. Това е първата му роля като сею. Screens:
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Сря Дек 15, 2010 9:07 pm |
|
posteriori |
|
|
|
Да, много ми се иска да е просто хипербола, но djhot, проявяваш много солиден и според мен необоснован оптимизъм, да заявиш, че първи сезон ще покрие половината от досега излязлата манга, при положение, че епизод 10 покрива точно чаптър 12... Колко, значи, епизода ще са необходими да покрият 50-60 чаптъра (или половината от настоящата манга)? А 100 чаптъра? Ако всеки сезон излизат 25 епизода с, да речем, 30-40 чаптъра покрит материал (при добро желание), колко точно години ще са нужни да се покрие все още излизащата манга?
Не ме разбирай погрешно, това е сценарий, който не бих желал да се случи. Но за сега на там отиват нещата.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Сря Дек 15, 2010 9:48 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
12?(проверих и всъщност е 13) Вярно, че мангата я следа от много време, но си мислих, че са по-напред анимето... Е, вярно е, че има и доста текст има в мангата. Аз лично си го представях с края на детективската манга, но май ще да е по-скоро началото й или някъде там, въпреки че с това темпо май малко никъде май отиват?
То мангата май скоро ще има времеви скок и се надявам и да има, иначе ще бъде доста теглене на лукуми. А след него още максимум 20-30 глави и да свършва подобаващо. Отдавна историята почна да се изтърква на не едно или две места.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|