|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Secret Garden [K-Drama] Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 11:32 pm |
|
excape |
|
|
|
тц, снощи гледах първа серия, най-после нещо, което да си струва, дори последната драма на Рейн (едвам изтърпях първи епизод, в траур съм), както и Playfull kiss и Мери ква беше там, мда, тези двете са интересни, но много по-голяма радост и вълнение ми достави тази драма.
Отдавна чаках Хю Бин да участва в нещо толкова свежо и приятно, след толкова сълзи, които пропилях в Snowqueen.
Последна промяна excape на Чет Ное 25, 2010 10:47 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Secret Garden [K-Drama] Публикувано на: Съб Ное 20, 2010 6:08 pm |
|
excape |
|
|
|
Мда, прав си, напоследък романтичните драми са пълни с нескопосана игра. И хуморът е на ниво, нито е прекален, нито пък глупав. Направо се пристастих, снощи гледах втори епизод и нямам търпение да излязат другите, а толкова моменти ми станаха любими, че не мога да ги запомня. Най ме кефи къф е небрежар и как се прави на шматка на моменти, а анцузите му ме убиват, той освен кюстюми и тоз анцуг, май други дрехи няма В превюто за третия епизод обаче сменя анцуга с друг подобен. Линк за три песни от саундтрака: http://www.mediafire.com/?7yoe28cze5c0dqbАко искате ги качете в първия пост.
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Secret Garden [K-Drama] Публикувано на: Пон Ное 29, 2010 3:57 am |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Komapsumnida Слава богу нашите хора най-накрая напрвиха правенето си. Разгеле,
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Secret Garden [K-Drama] Публикувано на: Нед Дек 05, 2010 9:19 pm |
|
excape |
|
|
|
kim su-han-mu guh-bu-ki-wa du-ru-mi sam-chun-kab-ja-dong-bang-sak chi-chi-ka-po sa-li-sa-li saen-ta wuh-li-wuh-li sae-bu-li-kang mu-du-sael-la gu-ruum-ee huh-li-kae-een dam-byuh-lak suh-sang-won go-yang-ee ba-duk-ee-nun dol-dol-ee Фразата, която си повтаря постоянно Kim Joo Won. Сега и ако някой я преведе
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Secret Garden [K-Drama] Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 10:34 pm |
|
excape |
|
|
|
Мерси. Много се радвам на това, което се случи в края на осми епизод:
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Secret Garden [K-Drama] Публикувано на: Пон Дек 13, 2010 9:52 pm |
|
juletoo |
|
|
|
А някой знае ли песничката от дванадесетата секунда на тоя клип коя е? http://www.youtube.com/watch?v=9b6CuXEsipw&feature=related Търсих я във ОСТ-а и не можах да я намеря. Сериалчето е страхотно забавно и сладко...нямам търпение да излязат епизодите до края.
_________________ Caress me, but don't mess up my hair. I'm VANITY person. ♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|