|
Дата и час: Вто Яну 26, 2021 9:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Какъв според вас ще е идеалния свят? :)  Публикувано на: Нед Дек 05, 2010 12:27 am |
 |
DEMON KING |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 11:17 am Мнения: 834 Местоположение: Бургас
|
Моят малък свят е идеален. Сега сериозно. Идеалният свят е трудно достижим. За мен идеалния свят е светът на разбирателството.
|
 |
|
Заглавие: Re: Какъв според вас ще е идеалния свят? :)  Публикувано на: Нед Дек 05, 2010 11:33 pm |
 |
Ichigo98 |
|
 |
|
Safiir написа: Как може да му е гадно като започнеш от него?  Нали ще е мъртъв? Ти нищо не разбираш, има живот след смъртта...
|
 |
|
Заглавие: Re: Какъв според вас ще е идеалния свят? :)  Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 12:14 am |
 |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
karin написа: Не, ще му е гадно преди да го убия, зашото ще знае, че ще е 1вият.  Напротив, щом така и така ще сме мре е много по-добре да знаеш, че първи ще си заминеш. Иначе трябва да гледаш как роднините и приятелите ти умират. Знаеш ли какво ти предлагам? Дето снууки вика, нали има живот след смъртта? Какво ще кажеш да станеш полтъргайст и да отидеш да го тормозиш, а? Така ще му е мноооого по-гадно! После може да продължиш със свещената си мисия да избиеш всички хора. Може първо да изтребиш роднините си обаче, че да се понатренираш малко. Не искаш да се издъниш някъде и да станеш за смях, нали?
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^

I pity the FOO!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какъв според вас ще е идеалния свят? :)  Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 12:32 am |
 |
SN00KY |
|
 |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
my imaginary world.. eh.. my best friend Mochi will tell u more about it.. Uhm.. only if he had hands and fingers...

SN00KY написа: ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ СПАМА ВИНАГИ ОТГОРЕ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какъв според вас ще е идеалния свят? :)  Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 1:35 am |
Нарутард |
|
 |
|
To live in america!
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какъв според вас ще е идеалния свят? :)  Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 6:37 am |
 |
Shadowcat |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
karin написа: Без хора... Ебати тъпия отговор. Не е лична нападка, осбъждам отговора. Интересно ми е защо го мислиш това. Съжалявам, но искаш да блеснеш ли? Във форум с много, много озлобени и хейтърски настроени хора? Пробвай пак. Освен ако не тролиш. Идеалният ми свят - хората да нямат подобни депресарски изказвания. Помисли от чисто практична гледна точка какво ще стане ако няма хора - няма кой да ти докарва тока, ако нещо се счупи няма кой да го поправи (силно ме съмнява да си някакъв Крузо или Макгайвър), няма с кой да обелиш две думи...хората сме социални животни - без хора ще се побъркаш и ПАК ще си нещастна.

*Слънце мое* Thx to Harada Risa~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какъв според вас ще е идеалния свят? :)  Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 6:56 am |
 |
Naruto |
AnimeGod |
|
Хъм дори да си Бог накрая всичко ще ти доскучее.  Яко депресия!!! Поемам властта на земята. След като изтребя всички дразнители и въдворя ред оставям властта на най студенокръвната кучка от харема си. Правя си супер луксозен космически кораб с женски екипаж от всички раси и отивам да колонизирам планетки. Очаквайте биографично аниме...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какъв според вас ще е идеалния свят? :)  Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 10:37 am |
 |
chosef |
|
 |
|
Shadowcat написа: karin написа: Без хора... Ебати тъпия отговор. Не е лична нападка, осбъждам отговора. Интересно ми е защо го мислиш това. Съжалявам, но искаш да блеснеш ли? Във форум с много, много озлобени и хейтърски настроени хора? Пробвай пак. Освен ако не тролиш. Идеалният ми свят - хората да нямат подобни депресарски изказвания. Помисли от чисто практична гледна точка какво ще стане ако няма хора - няма кой да ти докарва тока, ако нещо се счупи няма кой да го поправи (силно ме съмнява да си някакъв Крузо или Макгайвър), няма с кой да обелиш две думи...хората сме социални животни - без хора ще се побъркаш и ПАК ще си нещастна. Ма виш ся... то ние хората сме вирус ве, не знаеш ли. Само уништожаваме майката природата, баси. Трябва, ей така, да измрем и всичко ще е яко нек'во такоа.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|