btw и аз искам да видя Торкел (ония е лудо копеле) и малко екшън ама мангаката явно се е регистрирал у Фейспалмбоклук и е луднал по FArmvile и ся за т'ва яко ги кара да сеят. . идиота сигурно е объркал мангата с фермата си
Публикувано на: Сря Дек 01, 2010 5:15 pm
kuriush
Регистриран на: Пет Дек 23, 2005 7:16 pm Мнения: 77 Местоположение: софия
Идеята на Тьорфин да спре напълно с насилието не ми харесва.Дали няма мангата да се преориентира напълно към аграрвил.Тези по цял ден да си отглеждат зеленчуци и житни култури, а хората които първоначално харесахме мангата да духаме супата.
_________________ Victory through extermination.
Заглавие: Re: Vinland saga
Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 4:12 pm
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Не според мен ще стане прсото обикновн "уориър" (поне се надявам, щот верно може да стане няква путка само), което пак ни преебава феновете, защото не гледаме просто заради някакви биткики, а заради яко рейдж битки.
Чудно ми е ще видим ли берсеркъри, все пак те реално са били викинги.
Последна промяна Wind_Falcon на Сря Яну 26, 2011 4:31 pm, променена общо 1 път
Ще видим, след тази глава не знам какво да мисля, от една страна искам нашия малък дрисльо да стане мъж и войн, от друга ме е шубе дали представата на мангаката за това няма да е някаква пълна шитня. Иначе хубав чаптър, хареса ми ... но ще видим ще видим
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 104 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения