|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 2:34 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Пак ли усъвършенстване на Расенгана бре? Тцтц... Нищо, поне това изглежда, че ще е последният ъпдейт на тези прословута техника. Иначе чапеца си го биваше.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 7:25 pm |
|
Shinigam1 |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Ice-Man написа: Пак ли усъвършенстване на Расенгана бре? Тцтц... Нищо, поне това изглежда, че ще е последният ъпдейт на тези прословута техника. Иначе чапеца си го биваше. Никъф ъпдейт няма да е просто ще постигне оригиналната техника в човешка форма което никой не е правил до сега .Те си казаха че това е копие от атаката на бийстовете остава да я завърши.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 9:36 pm |
|
Pesky Bug |
|
|
|
Shinigam1 написа: Никъф ъпдейт няма да е просто ще постигне оригиналната техника в човешка форма което никой не е правил до сега .Те си казаха че това е копие от атаката на бийстовете остава да я завърши. Е да де, ще ъпдейтне Расенгана за да стане атаката на бийстовете. xD
_________________ The power of the Supreme Ruler destroys evil! The ultimate hero!! DANZAIVER!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Дек 05, 2010 3:03 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Pesky Bug написа: Е да де, ще ъпдейтне Расенгана за да стане атаката на бийстовете. xD Значи всъщност илиза че, НЕ "Расенгана" ще бъде ъпгрейдван до нивото beast бомбите, ами че той винаги си е бил такъв (beast бомба), просто техниката е била взаимствана и преименувана от 4-я. И сега оставам само, Наруто да я овладее в истинският и блясък
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Дек 07, 2010 11:20 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
тоя чаптър ме разби направо...Наруто както обикновенно кърти със логиката си ... бтв - само на мен ли ми се струва,че Капуто има някакъв back up план, тая техника ''уж'' беше няква мощна със всичките възкресени...нещо много бързо почнаха да падат?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 11:26 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Всички манги позакъсняват с един ден.Преди Наруто излизаше в Сряда късно вечерта,сега излиза в петък.Нищо не зависи от нас,Феникс.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 11:29 pm |
|
sulfric |
|
|
|
аз я чета онлайн гррр One Piece излезе вече ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Дек 09, 2010 11:46 pm |
Hajutze |
|
|
|
Marco D. Phoenix написа: аз я чета онлайн гррр One Piece излезе вече .. facepalm, а ние не Marco D. Phoenix написа: ти не я четеш ти си спамерче.. Аз съм реалността, която ти бие шамар, кат напишеш нещо тъпо
Последна промяна Hajutze на Чет Дек 09, 2010 11:58 pm, променена общо 1 път
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|