|
Дата и час: Нед Яну 17, 2021 9:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Гледай Онлайн [youtube.com, vbox7.com и т.н.]  Публикувано на: Вто Ное 30, 2010 4:00 am |
 |
Blackness |
|
 |
|
Hellsing Rammstein-Ich Will Bleach The Used-The Bird and the Worm
|
 |
|
Заглавие: Re: Гледай Онлайн [youtube.com, vbox7.com и т.н.]  Публикувано на: Сря Дек 01, 2010 2:06 am |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Blackness написа: Hellsing Rammstein-Ich Will Подсети ме за едно от любимите ми enjoy
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Гледай Онлайн [youtube.com, vbox7.com и т.н.]  Публикувано на: Чет Яну 06, 2011 8:56 pm |
 |
nikentus |
|
 |
|
Здравейте другари В първия си пост реших да сложа две AMV-та които направих преди около година и половина в чест на любимата ми манга/аниме - Berserk и любимата ми група - Faith no more, малко са некадърни (amv-итата, а не групата  ) , но са от сърце Berserk / Faith no more - The World Is Yours Berserk / Faith no more - Paths Of Glory засега толкоз от мен, след тази доза лека (анти)реклама
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Гледай Онлайн [youtube.com, vbox7.com и т.н.]  Публикувано на: Сря Мар 23, 2011 12:27 pm |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Soul Eater - Piranha дано не е пускано досега owo;
|
 |
|
Заглавие: Re: Гледай Онлайн [youtube.com, vbox7.com и т.н.]  Публикувано на: Сря Апр 27, 2011 2:46 am |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
http://www.youtube.com/watch?v=61qXcPjs5So&hd=1гад мръсна, Чии, защо ми го причиняваш, не е честно просто  не е нужно да амплифицираш чувствата ми около съдбата на Саяка повече, наистина не е нужно... П.П. не го гледайте амвто, ако не сте гледали Пуела Маги Мадока Магика. Наистина недейте.
|
 |
|
Заглавие: Re: Гледай Онлайн [youtube.com, vbox7.com и т.н.]  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 9:29 pm |
unfriendly |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 10, 2011 10:14 pm Мнения: 26 Местоположение: софия
|
Здравейте, все още съм много нов и незная къде да покажа мойте амв-та. Затова след като поразгледах форума реших че тук ще е подходящо място, предварително се извинявам ако поста ми не е за тук. А ето ги и амв-тата ми: ~naruto~amv~sasuke vs Deidara ~amv~ High School of the Dead - This Is War , eто го и в youtube Моля изказвайте мнение и критики.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|