|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 6:54 pm |
talasama 9 |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Ще има ли все пак 3 сезон или ОВА? Някаква информация?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 29, 2010 6:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Изгледах първи сезон - На втори изгледах епизодите с близнаците Много хубаво аниме, не само заради екшъна и Ребека, има много хубави сцени и диалози между героите, пълнят ми душата ![:ok:](./images/smilies/ok.gif) едит: защо между Рок и Реви няма да има нищо Само като погледнем света, в които живеят, вземем под внимание техните характери ... иииии: 1) тя му каза "ако ме вземеш за курва, ще ти тегля куршума" , което изключва почти всякакви "само секс" отношения. 2) да кажем вземат се, защото се обичат, имат чувства един към друг и тн ... ей ... ![=))](./images/smilies/=)).gif) "добро утро слънчице, как си? - чувствам се прекрасно миличъ, снощи убих 4-5 кретена, а романтичната вечеря, която приготви за мен, беше страхотна. Всичките тези свещи, вино, хубавата храна и нежната музика ме карат да се чувствам толкова женствена" та КАК точно Реви и Рок викате трябва да се вземат ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Както беше показано в анимето (остават ми 5 епизода до края), кратките мигове на споделяне, на нежност, макар и под малко грубичка форма понякога, са единственото, което могат да имат и което, животът които водят, не може да превърне в гадост. Доста "реалистично" е това. Дори една целувка би съсипала образите им (надявам се да няма такава до края) , защото всяка целувка е обещание, което нито един от двамата не може да изпълни. В този ред на мисли, се спойлнах сам с края и ми хареса как Рок стои между двата свята - уж е "злодей" пък още може да върне към стария си живот, без да страда от някакви угризения за извършени "злодейства". Уж е там където е, пък не седи никъде ... абе хууу аниме е
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 01, 2010 12:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31852_1354484143.jpg) |
Coup de Grâce |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 03, 2009 8:01 am Мнения: 1585 Местоположение: Варна
|
Logrus написа: ... Но... тъй де, нали това е любовта? Да се обичат ВЪПРЕКИ всичко + любовта променя хората ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) това е доказана истина
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 12, 2010 12:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Веднъж започнах ли анимето, нямах спиране. Много е добро и въпреки че е фрашкано с екшън, е направено страхотно. Не е просто стрелба, бомби и т.н. Първоначално малко не ми хареса Леви (или Реви, избирайте си ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ), понеже беше тупалка, но след време това започва да се усеща по-силно като черта от характера й и показва, че не е просто някаква луда, жадна за кръв машина. Балалайка ми е любимката - цепи тая фурия и има много хубав маникюр ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) . От първия сезон епизодите с картината са ми най-любими, а от втория - близнаците ![:death: :death:](./images/smilies/death.gif) . Оу, монахинята! Леле, как щях да я забравя. Тя пуска най-големите бисери ![:dance:](./images/smilies/icon_eusa_dance.gif) . В това аниме видях истинският терминатор (the cute, but dangerous maid). Арнолд пасти да яде ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Black Lagoon (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 4:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41108_1279801461.png) |
Powershift |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Най-после трети сезон.Мацката кърти.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|