Понеже чакам субс за 2рата част сигурно от 2 месеца вече. Да ви попитам тези Субтитри дето имате добър ли е превода ? Таиминга ? И също така ще може ли ако ви е удобно да ги качите някаде ?
Ами аэ имам втората част эа един диск със много лошо качество и беэ никакви субтитри.Ако ми дадеш линк на филма с по-добро качество и линк със субтитри эа него...........цена няма да имаш.Къса ми се сърцето направо ,като гледам как брат ми всеки ден ме пита какво става с втория филм ,дали има субтитри...пък и аэ нямам търпение вече.
Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 11:18 am
caprice06
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Самата аз още не съм свалила филма, така че не знам доколко е добър таймингът на субтитрите. Който пръв го свали, да казва
ЕДИТ: Вече свалих филма. Картината е добра, субтитрите са ок, таймингът също е хубав.
Sooooo enjoy!
П.П. Ако не сте с реално IP, спирате си нета и го пускате пак след минута, за да не чакате по няколко часа между свалянията
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения