|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Каква азиатска музика слушате? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 10, 2010 10:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40763_1286369873.jpg) |
pRotrebitelq |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
LittleEvilGirl всичките са така ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .Не ми се вярва да има нещо свястно , но ако знаеш нещо дай име , може и аз да бъркам , въпреки че е малко вероятно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Каква азиатска музика слушате? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 10, 2010 11:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40763_1286369873.jpg) |
pRotrebitelq |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Няма нужда да цитирате прединия пост - така се тъпка темата със спам. Относно това , че съм станал разбирач - не се правя на разбирач. Не виждам какъв е смисала на спора. Няма лошо всеки да си слуша каквото харесва.Просто LittleEvilGirl отбеляза , че не харесва лигава музика , а аз отбелязах , че jrock-а също е изключително лигав.Tова е характерна черта.Не знам защо отричате стила , който слушате. За да не е спам: Горе посочих 2-те групи , които слушам от Япония , но напоследък разбирам за все повече групи от там.Ето една песен от много добра група , за която научих на скоро : Gotsu Totsu Kotsu - Aku Soku Zan
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Каква азиатска музика слушате? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 28, 2010 2:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42531_1290895915.png) |
xXCorpSe |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Сега съм вълна корейско - к-поп, хип-хоп - това се слуша главно. Иначе и j-pop, j-rock. Има една тайванска песничка, опенинг на драма, която ми харесва изключително много, но все забравям да я изтегля та нямам нищо тайванско. Китайската не ми допада, може би е защото не съм търсила нещо жанрово определено ами съм слушала само няколко произволни песнички, но в интерес на истината нямам никакво намерение и да губя време в ровичкане за такава музика. Винаги, без основателна причина, съм дискриминарала Китай - като кино, музика, манга, всичко...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 03, 2011 9:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5123_1336416793.gif) |
micuko |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 1:39 pm Мнения: 288 Местоположение: София/Казанлък
|
-_-Vanessa-_- написа: tg~a9~k-t~dbsk написа: Аз лично слушам най-много J-rock & Visual Kei ии по-малко J-pop & K-pop ![:baby:](./images/smilies/baby.gif) yup yup yup the same as me ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) +1
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|