|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Мързелът ,и как да се преборим с него [Дискусия] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 08, 2009 3:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16927_1319738589.jpg) |
Proks |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
Мисля, че почвам да откачам, като трябва да свърша нещо, а нямам време. Губя представа за реалноста >> оттам влизам в нещо като кутия с въображаеми светове и който най-много ми хареса се пухкам в него. ^^ След това, си представям, че задачата която трябва да испълня е като част от света(некав много збъркан вариант на компютърна игра от 3то лице), която трябва да направя за да продължа напред. СЛед като всичко свърши, давам на Quit Game, кеф 5мин, колко съм велик и как пак съм си отървал кожата, без почти да се осетя(+ малко самочуствие под налягане) и после пак ни хваща мързела и дере ли, дере...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мързелът ,и как да се преборим с него [Дискусия] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 09, 2009 12:24 pm |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Не обичам да си пилея времето с мързел, от време на време си давам разни почивки, но после ми е сложно да си влезна във форма. На мен ми помага чистенето и подреждането. Докато всичко не блести и не ухае на цветчета не се спирам, а после просто ми е дошла енергията за други неща и не ме мързи. Не обичам да ми е мръсно или разхвърляно, което ми помага да не се лигавя.. Лошият вариант е като ме хване мързелът, а е чисто, подредено и няма пране... Тогава задължително с много воля и сделки със себе си, се изстъргвам от компа и се хващам с някаква главоблъсканица, задачка, някоя научно-популярна статия и концентрацията сама си идва. Ако това не действа се обаждам на една приятелка, която само по гласа схваща идеята и си прави нейната безотказна магия Но както Шейпшифтър каза, отказването от нет, комп, тв е много полезно. Мине ли седмица без тези неща и ще сте като новички Успех на борещите се с мързела.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мързелът ,и как да се преборим с него [Дискусия] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 21, 2010 7:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23114_1344887526.jpg) |
Johnny Cage |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
burst написа: Fight FIRE with FIRE,or not... аха,разбрах те! победи мързела с още мързел,адските методи вкарваш
Последна промяна Johnny Cage на Сря Юли 21, 2010 7:52 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|