|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 8:08 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
SayanMk написа: Луфи ми досади с тая трета скорост Т'ва стана вече като расенгана на Наруто баси. За най-малкото нещо Кракена не беше толкова малко нещо, въпреки че Лъфи му викаше "little guy"
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 10:20 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
SayanMk написа: Луфи ми досади с тая трета скорост Т'ва стана вече като расенгана на Наруто баси. За най-малкото нещо Е защо пък, да е станало кaто расенгана ? Смисъл това си му е пауър шота. А пък и не виждам как можеше да я надгради освен с хаки. А то това и се получава, аддва армаментс хаки и готово, а за цвета и името... нали все пак е шоунен не може без цветове и викане по половин час за 1 хит Интересно ми е каква ще е комбинацията на G2 с хаки
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 1:41 am |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Под G2 + Хаки, имах предвид не просто нормал хит... нещо с крещене и цветове... (само да не е розов паладин, мразя ги ) , но ще видим де. Иначе да, горкия Сапунчо се видя в чудо.
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 9:01 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
realist написа: Spandam gave Kalifa the Devil Fruit Awa Awa no Mi, which allows her to generate bubbles to "clean" the strength off her opponents.Сапунени балончета. Да де, демек -> lcool написа: ... Logia сапун M1sT1kaL написа: не виждам как можеше да я надгради освен с хаки Цаката в един шоонен не е да наградиш ЕДНАТА единствена възможна атака, а да генерираш друга. Време е Ода да почне да мисли с главата си пак и да включи четвърта скорост... loader написа: Кракена не беше толкова малко нещо Ми не беше човек, ама... спомни си убер-мега-хипер-супер-мупер-дупер невероятния момент, в който Луфи наби един десен прав на трета скорост на Луччи и огромната му ръка се подаде през срутващата се кула... Беше невероятно, беше заслужаващо си, беше мощно, беше срещу реален опонент, беше "FINISH HIM" действие... а сега какво е??? НИЩО и половина. Грам не ме изкефи, само ме издразни, че отделно трябва да обяснява, че си подсилва ръката с армамент... Ода ни върна в първи чаптър все едно, но в по-опасни води и с екипажа наличен. Кракена се явява ОНЗИ крал на морето, който Луфи свали с един десен крив PISTOL преди 604 чаптъра... ;/ Като ше ни връща, поне да е като хората. Да, Кракена е несравнимо по-голям, мощен и прочее.. но Луфи също е. Един PISTOL трябваше да е достатъчен да му обърне физиономията/го накара да изплюе акулата... iRoNWill написа: Не сме го видели защото не си промени цвета Знам че се шегуваш, ма все пак ше го обясня ако някой е изпуснал ония момент - там действително СЕ използва хаки, но е друг цвят. Ся не ги помня особено как ги наричаше дедо Рейли, за тва просто ще кажа МАНТРА. А частичното активиране на втора скорост беше най-awsome-ното Ноо имаме 3 цвята + 3 скорости (ако броиме 1-ва за нормалната нали), което принципно прави поне 9 комбинации/разновидности от атаките. И все пак бих предпочел да видя нещо ново, отколкото подсилено старо.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 11:05 am |
|
telemaniaka |
|
|
|
SayanMk написа: Време е Ода да почне да мисли с главата си пак и да включи четвърта скорост... XD Едно време като видяхме за първи път Gear2 и Gear3 негодувахме че ще има и SSJ4, Сега пък искаме Gear4 за да не гледаме подсилените версии на старите атаки......... Няма угодия XD Аз също искам да видя новите убер-мега-хипер-супер-мупер-дупер невероятни атаки, но Ода няма да ни ги показва на някакъв си кракен. Ще ги видим срещу истински, мощен, противник във FINISH HIM ситуация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 2:51 pm |
|
Kohinoor |
|
|
|
Прави ми впечетление промяната в арта или по-точно липсата и. След тайм скипа имаше някаква адекватна разлика откъм възраст, но постепенно пак почна да си ги рисува същите ;/ В сми нормално е след 12 години ( или станаха повече...) да си е свикнал по един и същи начин да ги рисува, ама сега просто това е лош навик... Мисля че му трябва още един месец почивка, за да си доизясни всички настъпващи промени, хах както някой написа - да вкара нови техники и най-вече моменти, в които тези нови техники да се вписват адекватно... Принципно предпочитам да почакам, ако това ще подобри качеството П.П. Този, лизания, не ме радва! Няма място в екипажа. Ще ми се да грабнат някой от Новия свят... или от Фишмен айлънд (някой плуващ няма да им се отрази зле).
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Ное 27, 2010 1:23 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Не ми хареса чаптера. Отново старите мисли от онзи дълъг пост преди тайм-скипа ми се збъднаха - не е фън като са толкова силни, особени Лъфи. Аре при Зоро и Санджи ОК, пипало-пет, Лъфи го изби целия. Е това наричам шоненска повръщня. И кви цветове кви арнаменти кви пет лева. Не му трябваше на Шанкс тия лайна за за да си имбюдне меча и да вкара 1 блок, с който спира война...OP fails...
И да се върнем на Корибо. Значи още като го показаха за първи път си личеше че ще го виждаме бая, защото на него се обърна най-много внимание след фейковете, а другите които се спомена че са с незнам си какви "големи" баунтита дето се джойнали при фейковете - нищо. Сега като му отиде стария екипаж - ли ще го виждаме 2 арки, защото не вярвам наще да си трагнат от фишмен били са там нз кво сваршва арка и той там да си остане си живее с рибоците, или ще се джойне, което ще е най-якото, наистина такава противоположност МНОГО добре ще дойде в екипава, още по-голям колорит и екзотика ще придаде, и ще обоснове онова което каза Михоук за Лъфи на войната - че неговата сила е да превръща ВСИЧКИ около него в приятели (дори и тези които първоначално са искали да го убият). И има разлика на някой да му спасиш живота (Робин, Зоро) или нещо друго да направиш голямо (Нами) и да го привлечеш, и просто да привлечеш някой на твоя страна само с "чара" си (царското хаки в тоя случай). Точно така ще стане с Корбибо според мен.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|