|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 18, 2010 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Mayaya Nicole Richie style тотално се разцепих и какви стойки вкарваше...много ме изкефи епизода
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 10:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
djhot написа: Мен ми е странно как поне малко не усети някаква прилика между "принцесата" и нашата... В смисъл когато я видя по бельо с пуло-облечена йоката нямаше врече грим и прочие... бах, наистина... този епизод малко разтегна границите на това колко сляп може да си.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 10:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Или dense - квито са едно 60 % от аниме героите ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Айде са, се едно не сте гледали такива ...
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 11:00 pm |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
I wanted this series to be different, hermu T_T не, в момента просто преигравам, иначе сериозно си ме забавлява серията. Макар че за момента върви към това двамата главни да се съберат, а мен братът повече ме кефеше като гадже на главната. Сми, и двамата са страшно залюхани
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 11:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
На мен пък точно това ме кефи, че двамата главни ще се съберат, защото е един нов вид ...връзка LOL Пък и това си е доста сериозно развитие на героя - да си се върне обратно към мъжествените черти ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Направо WTF :>
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 11:36 pm |
erejnion |
|
|
Не знам, това няма ли да е зарязване на част от индивидуалността му?... сми, не може ли да си намери също толкова голяма досада и умница като него, която да го харесва по този начин и когато е в женски дрехи? Но моля ви се не ми отговаряйте "ама то знаеш ли колко малко би-та има в Япония" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Просто Тсукими и братът повече си отиват за мен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 20, 2010 11:57 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) как се радвам, че не го подминах това аниме! очертава се да ми стане фаворит. главната героиня е толкова сладка!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 1:17 am |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Излезе ли новият епизод? Иначе той нали носи перуки, нищо странно не виждам :]
м/у другото, когато в анимето Shuu попита какво ще прави Kuranosuke ако види майка си, той отговори 'Искам да погледна гардероба й още веднъж'..В мангата имаше още едно изречение... "I want to try having Tsukumi wear that dress" just pointing out something random~ и доста неща от анимето ги няма в мангата~ разни малки детайлчета, които сякаш за пръв път ме карат да харесвам анимето повече от мангата
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuragehime (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 1:54 am |
Love child |
Feed you with a kiss |
|
Ами,нали в началото Tsukimi каза, че сега било на мода Стилните да носят перуки? Може би затова на никой не му прави впечатление.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|