|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 24, 2010 10:40 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Хахаа радвам се на Усоп и Чопър Тоя Карибоу все повече влиза в екипажа за мен - кораба му сгъна, брат му сгъна, помага на наще (дори и заради себе си), незнам незнам Санджи е бърз, много бърз. Ама две години да бягаш, нормално... А Лъфи е изрод Тая ръка, която използва за елефант атаката нали не беше coated, дори във водата предвид, че им отслабва способностите е толкова изродска - майкооооу на сушата Мисля, че няма да има великан, който да не може да бъде победен вече. Робин и Чопър показаха малко ъпгрейд, а Усоп е куражлия - стария Усоп ако се беше развика на Карибоу (както се случи де), и Каробоу със тоя страшен поглед си заби главата в неговата, нашия не трепна - а стария щеше да реве и да се извинява. Един нормален (малко епичен) чаптър за мен. Някой говореха как след тайм скипа, нямало да има приключение за всеки остров както преди и т.н. - но май става точно обратното ONE PIECE FOR THE WIN
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 3:05 am |
|
Pinko |
|
|
|
Смял съм се сигурно 15 минути на корицата Може би най-добрата досега поне за мен Главата беше готина интересни неща очаквам от всички - Робин и тя не пада по-долу успя също да си използва силите във водата. Акулата която се появи дали не беше с дрехи на Папаг ? Онази морска звезда със Кейми нали беше дизайнер и му беше популярна марката преди 2 години и нещо като се срещнаха, за толкова време трябва да е доста напред. //като се говореше за акула с дрехи се сетих първо за Джимбей Язък за кракена и нямам търпение да видя как ще е придвижват на Фишмен острова може би пак с такива балончета в каквито излязоха или рибоците ще ходят по сушата Франки на последната 2на страница си е същия коментара на Усоп в предпоследния панел и той. Зоро с коментара за медузите кърти - готино А коментара на екипажа който остана на кораба за това колко точно по-силен е станал Луфи ме радва Хем си го знаят. Нямам търпение да видя Синята Походка анимирана- доста готини неща
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 3:33 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Харесва ми как върви мангата. Някак си успявам да забравя всичките глупости, които се случиха. Хъм, мисля си, че Ода вероятно скри малко от способностите на Gear 3. Смисъл на Luffy му е проблем във водата да се движи като цяло, така че интересно наистина на суша дали ще има някви бонус ефекти. :> Добра демонстрация направиха нашите герои. : ) Franky е машина... Choper беше станал еб@ти огромния. Радвам се, че е решил пак да взима дрога. Тва не звучи хубаво.Огроми раце за Robin. :> От Nami и Скелета нещо да видим? Факта че са във вода не пречи на Sanji да си запали крака. xD Zoro... Zoro използва няква техника с МЕЧОВЕ без да среже балончето? Хъх Ония грозния дали ще нападне в момента когато трите най-големи машини ги няма на кораба? Акулата - някой със Зоан? Спасява нашите за благодарност, че са го извадили от Кракен? Gatler написа: бтв ръката на лъфи черна ли стана с техника ? каде ли съм я виждал тая техника XD http://images1.wikia.nocookie.net/__cb2 ... Buddha.PNG ? Sengoku става голям и почернява. Ръката на Luffy става голяма и почернява. Има общо май? :> Pinko написа: Акулата която се появи дали не беше с дрехи на Папаг ? Онази морска звезда със Кейми нали беше дизайнер и му беше популярна марката преди 2 години и нещо като се срещнаха, за толкова време трябва да е доста напред. nice one!!! въпреки че не се сещам точно за кво става въпрос, ама пак ми звучи на място. xD edit: ох, сетих се. lol.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|