На почти всички манги си пускам Last Days Of Humanity , Torsofuck , Chainsaw Dissection , Mortician , Guttural Secrete , Disgorge , Devourment . За Bleach специално Annotations of an Autopsy , Molotov Solution и Cholera са добре.
Заглавие: Re: Слушате ли музика докато четете манга?
ако няма музика, ми е едно такова скучно и гадно, музиката ми помага много да се потопя в атмосферата на мангата, като прибавя и нескуика, все едно съм в рая
Пускам си за фон, но тихичко. Ако е много силно се разсейвам. xD Имам си определена музика за берсерк, имам си определена музика за фери тейл. Ако искам да се съсредоточа в четенето не си пускам нищо. : )
Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 1:29 am
ZippyZiggy
Регистриран на: Пет Ное 26, 2010 11:12 pm Мнения: 147 Местоположение: Funky Town
Слушате ли музика докато четете манга? Разсейва ли ви или... Кои песни бихте препоръчали за кои манга заглавия и т.н.?
Задължително си пускам музика да слушам като чета манга.Не ме разасейва,а ми е по-гот. Зависи каква музика харесваш всеки човек си има различни вкусове.
Публикувано на: Пет Апр 01, 2011 8:30 pm
Kesshou
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения