|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 5:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 1:21 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
krumisimo написа: Шичика да трябва да се бие с нея в ролята й на финален бос... колкото повече го мисля, толкова по вероятно изглежда абе ще видим интересно е какво ще почне да става след като им свършат местоположенията, за които знаят.
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 7:54 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
Тия ебават ли се с мене още един такъв еп. и дропа му е сигурен !
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 27, 2010 9:58 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
к'во толкоз го хулите т'ва с пропуснатата битка... на мене пък така си ми хареса най-малкото заради реакциите на хората, които не го харесаха
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Вто Юни 08, 2010 2:45 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Абе ако селото им е на върха, как точно го е помела лавина? Следващия епизод сестрата ще се изправи срещу брат си, което не исках да се случва. На Шичика до тук му бяха победите без рани, бая ще се озори срещу нея. А на тоя нинджа петел не мога да му предвидя плановете.. много тъпо ми се вижда това как отстрани ръката си и полезен боец без да му мигне окото (те са затворени очите му де, но... )
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 9:57 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Така ми хареса да го нарека, заради одеждите му :} И на въпроса защо да се бият с Емон - ами опенинга нали точно това показва, а и щом и шичика го каза, но няма как да подминат оръжието в собствената и стая, така или иначе си събират всичко ! Явно накрая принцеската просто ще трябва да си оди :} PS: ОХ ОЩЕ МЕСЕЦ ЧАКАНЕ, УЖАС !!!
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Вто Ное 23, 2010 3:10 am |
|
HepMu |
|
|
|
О боже, ти си назаад С къса и отива много повече, ще видиш ...
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|