|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 17, 2010 8:31 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми сори Фалконе, просто ми игнорирай мненията, кат' те дразнят, но няма как да стане просто. Като нещо ме дразни, ме дразни и си го казвам. Не ви променям мненията, нито се опитвам, нито зачеквам аз темата за Брук. Обикновено някой друг ме цитира, да оправдае торбата с кокали, и то с твърде малко аргументи, от общо взето сорта на "rulz".... Темата е за коментари по мангата и ще плюя всичко, което не ме кефи в нея. Та back ontopic, ако някой му дреме~ ако говориме за характери, дайте да вкараме и педофили, оками и направо черната брада, като най-контрастен. Не става.. екипа трябва да се сплотен и да си имат доверие, че си пазят взаимно гърбовете. Ако ще вкарват някой "различен" предпочитам да е фишмен, или по-точно русалка. Ако ще вкарва злодей за контраст, най-добрия и реален избор е пясъчко. Ма може би е време Ода да се посъбуди малко :0 К'ви са тия тъпи стереотипи, да вкараме точно 10 човека, да са всеки уникат, да преборят целия свят. 10 човека. Ай сиктир бе... а великан как ще вземат? И Роджър ли е бил с 10 човека екипаж, ще се окаже?? Тъпо, не мисля. Истинския пират е Белия. Другия вариант е да си урод, като Черния, но наще не са... А дори и той е смешен, с такъв малък екипаж. Или поне кораба да изде някъв плод е така... И съм трагично убеден, че никой никога няма да отпадне от "отбора"... =/ Azmudar написа: Няма бе, каза, че ше го опитоми. Нали 2 години се с някви луди животни се е занимавал... Демек, ще му върже каишка от водорасло и то ще им дърпа кораба, глей да вииш >.>
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 18, 2010 1:09 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
SayanMk написа: Azmudar написа: Няма бе, каза, че ше го опитоми. Нали 2 години се с някви луди животни се е занимавал... Демек, ще му върже каишка от водорасло и то ще им дърпа кораба, глей да вииш >.> Проблемът е, че Кракен е във вода, единствената среда, където Луфи е безпомощен Освен, ако не го дресира с поглед и глас, друго не виждам какво може да стори
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Ное 20, 2010 4:39 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Zenith написа: Е, и?
Тоя Кракен не го остаиха намира. Де що има история с море той е там. Е, говорим за пирати и МОРЕ..точно при тях е най добре намесата на Кракен-крекет.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Ное 21, 2010 11:55 pm |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Най-накрая стигнах до новата глава. Отне ми почти месец някъде (може и да е по-малко, спрях да броя дните ) Та, последната глава беше интересна. Ще видим кво ще направят с тоя Кракен. Действието след 2 години е интересно. Новия Усоп повече кефи, отколкото предишния. Чопър станал много голям. Нами и Робин са още по-секси, отколкото преди. Зоро, Луфи и Санджи са станали бая силни, пък за Франки да не говорим. Много зле е станал. Брук не се е променил много, с изключение на това, че е станал звезда Лол, унесох се, ама нали трябваше и аз да си дам мнението
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|