|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:14 pm |
|
burst |
|
|
|
Elsy:3 написа: За какво са ви ги дали родителите Ви,тези пари бе?Вие,ще гладувате за да си купите списание или нещо друго?Като искате толкова кажете на вашите да Ви отпуснат средства,и да си купите нещото от което се нуждаете.Иначе НЕ!Не спестявам от закуски.Като са ми дали пари,са ми ги дали да си купя да ям,а не да ги харча за списания,баси. Не всеки сере пари, нали знаеш, лоликон безнадежден.
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:18 pm |
|
Dementia Von Ulf |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 08, 2008 7:38 pm Мнения: 157 Местоположение: Плевен
|
Еми, аз не че спестявам ама не ям много много...и парите за закуска отиват за други глупости..
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Пет Сеп 24, 2010 7:16 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Elsy:3 написа: За какво са ви ги дали родителите Ви,тези пари бе?Вие,ще гладувате за да си купите списание или нещо друго?Като искате толкова кажете на вашите да Ви отпуснат средства,и да си купите нещото от което се нуждаете.Иначе НЕ!Не спестявам от закуски.Като са ми дали пари,са ми ги дали да си купя да ям,а не да ги харча за списания,баси. А ти не можеш ли,акълия,да се досетиш че може някой хора да имат лоши озенки но все пак да си купуват нещо което искат?
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 1:26 am |
1000yearseternalmaze |
|
|
|
Лично аз се провалям всеки път в опитите си да спестя нещо.Изобщо,в днешната скъпотия е мисия невъзможна да заделиш дори и един лев.Все за нещо отиват парите,колкото и да пестим.Животът е непредвидим.Ето,всяко излизане навън,независимо за училище,работа или за удоволствие,е свързано с пари.А и не можеш да стоиш гладен на обяд,затова съвсем естествено отиваш в subway,макдоналдс или другаде. И аз съм съгласна,че от парите за храна не бива да се пести,особено за плодове,които на всичкото отгоре са полезни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 1:40 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Веднъж не пих 2 седмици и си купих климатик и жи-си-ем
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 8:44 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
1000yearseternalmaze написа: ....затова съвсем естествено отиваш в subway,макдоналдс или другаде. Wait, what? Точно ми вървеше добре мнението ти с транспортните разходи и прочее... и изведнъж... отиваш да ядеш на място, където единия сандвич ти е 4лв, че и е ДЖЪНКФУУД К'ви джобни трябва да получаваш, че да ходиш по подобни места за "есетствено". Аз с такива финанси за година щях да си купя Canon DLSR сигурно spiralkinda написа: Веднъж не пих 2 седмици и си купих климатик и жи-си-ем Нз що, ама не ти вярвам Твърде голям период е това slun4o написа: съвет:спестявайте от вечери не от закуски Правилно е твърдението да се закусва сутрин и да се намали яденето вечер, НО аз не говоря за сутрешната закуска. А за закуските в училище, на работното място и прочее, което общо взето се явява обяд, по-често. С др. думи - спестяваш ли от парите, които са ти давали за храна, ако са ти давали, колкото са ти давали...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Нед Ное 21, 2010 10:34 pm |
|
BlacSunShine |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 26, 2010 3:17 pm Мнения: 307 Местоположение: Плевен
|
~insane~ написа: ти въобще не ядеш, кво не ядеш много много стига де виждал съм я да яде По темата: да
_________________ 99% от хората хейтват ГОТ, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|