|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 03, 2009 9:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Според мен овите са доста по-добри от оригиналното аниме което за мен беше мнго детско представено. Трябва да погледна Negima!? За овите - предполагам, че няма да стигнат до самата битка - все пак имат 3 епизода, и твърде много други неща да покрият в тях, а и ще вървят по мангата тоест не би трябвало да прескачат нищо. Може да видим някоя от тренировките, но предполгам, че ако ще влкючват някъде битката това ще е във филма през 2011(?) А темата изглежда доста умряла
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 03, 2010 12:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3245.gif) |
war |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
Jo jan написа: А темата изглежда доста умряла ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ем дай да я съживя малко. Няма да е лошо да се добавят новите Mahou Sensei Negima! Mou Hitotsu no Sekai OAD в началния пост. Та като стана въпрос за тях мене много ми хареса стила на рисуване при битката в третия еп, защото се доближаваше до този на мангата и все пак си имаше и от аниматорите, може би не беше толкова ефиктивно но ми се стори оригинално. Сцената с Асуна и Сетцуна беше Yosh!!! ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) . На някои места не ми хареса как са нарисували Ракан и гласа ми малко не ми допада ама то се свиква, въпреки че ще го има най-много още един еп ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Надявам се последния еп да е с битката от турнира въпреки, че най-вероятно ще е с тренировката.
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Saga ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 20, 2010 7:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1540_1253681245.gif) |
Puhi |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Дек 12, 2005 1:16 pm Мнения: 792 Местоположение: In Konoha's Vilige
|
^ аа ти си злато просто ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Тъкмо щях да видя дали някой е писал и ако не да едитна и да кажа " Абе това ще имали 5-та Ова, макар че стана като един Мини 2-ри Сезон с тези ови ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) "
Последна промяна erejnion на Съб Ное 20, 2010 9:52 pm, променена общо 1 път |
Reason: не цитирай предния пост ~ |
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|