|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 11, 2010 12:01 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Eeeeeх най-сетне класически ОП чаптър Добър къвър, добра история, готини обяснения. Както каза Гатт - описва се света, в който навлизат наще. Кравичката милата... Но съжалявам, че не го изхвърлиха ония да се дави ;0 само досажда. И все пак ме накараха да забравя и аз, че е там. Докато четох цялата арка, честно казано, очаквах с е*ти вълнението накрая да се появи едно от онези чудовища, които се мернаха след Трилър барка... ама явно не им е дошло времето, щом Кракена го показаха току-така =D Може би остават за новия свят. Нямам търпение да им видя тяхната история и тоя път се надявам, че няма да е нещо като онези сенки на убер-гиганти, които наще видяха и всъщност се оказаха скайпиянци.... Даже на скелета му счупиха тъпата шега, бе баси... Подводен водопад; РедЛайна се делял на мини-острови сблъскани заедно... Супер готин и нормален чап.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 11, 2010 6:43 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Луфи не може да стопля и кита оприличи с кораба на белобрадия, ама нали нищо не знае не му каза името на кораба... . Демек вместо да каже Moby Dick каза Whitebeard.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 11, 2010 6:59 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
spiralkinda написа: Демек вместо да каже Moby Dick каза .............
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 12, 2010 8:49 pm |
|
Pinko |
|
|
|
1 седмица почивка е главни минус Другото имаше малко повече обяснения само ама имаше и забавни моменти. За мен по-слаба глава от предната и определено не за пред почивка ама как да е Мен почивката ми е главния проблем.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Ное 13, 2010 6:49 am |
|
6iblio |
|
|
|
Gatler написа: ноу уей >< тоя е баси жалкия кретен >> пепел ти на уста 2х Точно същото щях да кажа!
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Ное 13, 2010 10:06 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
И аз си мислех напоследък, че може да стане следващия накама. Ако е логия - време е да имаме логия в екипажа, плюс това не е някой известен като - крокодайл, смоукър, адмиралите, ЧБ, Ейс и т.н. Тоест не познат ни е на нас, както и в света на ОП, тоест Ода тепърва може да го развива и т.н. Плюс нашите са ПИРАТИ, но не са направили нищо лошо (като да убият някой невинен или дори маринец), докато "ДОБРИТЕ" маринци трепят наред и са готови да жертват невинни хора и дори от свойте (примера с Акаину как уби една маринка, щото последния искаше да избяга). Та Карибоу е типичен пират, който не го е страх от нищо - трепи наред. Да, не се вписва много с другите, но би било добро допълнение към екипажа. Ще има и доста смешни сцени с него. Аз съм с две ръце да стане накама
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Ное 15, 2010 12:06 am |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
^ +1 Вие мислите кой идиот да вземат в екипажа, а аз мисля кой да разкарат... Просто на Брук му е крайно време да се маха... Шегите му вече ни омръзнаха на всички, така че няма нужда да заемат ценни панелчета и дори странички.. Е моменти, като този, в който Чопър го заби са добри, но все пак...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|