|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Аниме термини :!: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 17, 2010 12:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28814_1325417841.gif) |
mmaniac |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Ъм... исках да попитам нещо: Когато мъж нарича жена с наставка -kun, това какво предполага? Че не изпитва интерес към нея ли? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Знам за момче, че когато се използва -chan е мило, но за момичетата едва ли е така...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме термини :!: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 18, 2010 8:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Значи имам два въпроса: 1)Ако кажа на някой възрастен,ама към 50 и нагоре джи джи(сори така го чувам) това се приема за обидно,нали? 2)Другото,което искам да пита е за термина аники.Къде и кога се използва в реалния живот?(не ми пробутвайте отговор Якудза,няма да се хвана)
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме термини :!: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 10, 2010 1:56 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Първото мислим, че е "Отдавна не сме се виждали, хлапе!"...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме термини :!: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 13, 2010 2:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
zdzdz написа: А другото: Suki ni shirou. (好きに知ろう) - Прави каквото знаеш. Прави каквото искаш. Това не е глагола 知る、а заповедната форма на する.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|