Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
Gatler написа:
да ест че трябва да направят ново аниме че как се затапиха с първото ><
Аз не съм гледал старото аниме но съм гледал АМВ-та с него и искам да кажа че този тъмен,стар арт за заглавието работи супер.Надявам се като анимето е съвременно да не прекалят със шаренийката че направо ще пукна иначе.
ами гледай го разказва се времето в което гътс прекарва при ястребите от първия му ден там до еклипса но изпуснаха скулл наита и изобщо не обясниха как гътс избягва от еклипса и сега няма как просто да направят втори сезон и за тва го римеикват
но човек музиката в берсерк анимето е повече от епична, препоръчвам ти да препрочетеш мангата с нея след като изгледаш анимето :3 добавя един мноо хубав метален вкус на историята >:3
Публикувано на: Пон Ное 01, 2010 9:26 pm
Claymore47_Fen
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
Нее мързи ме. Аз сега си препрочитам мангата от началото и всъщност сега осъзнавам колко ме кефят чапътрите където Гътс е още дете.
Сега като ще се прави и аниме явно затяга малко нещата но може и от финанси да е закъсал.. обаче вече вкарва доста глезотии, Music Idol му е повлиял и сега има лигави страници с онова дребното :Д няма лошо де.
тоя чаптър аз наричам РЕИДЖ чаптър, кадето няма супер дупер екшън, няма голотий няма нищо епик И ТОВА явно е нещо лошо в очите на фенбойчетата мен ме кефи че има такива чаптъри, харесва ми как вплита тия учения за света и природата в историята магия астрал свят мноо добре
Публикувано на: Сря Ное 17, 2010 5:51 pm
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Пак филър чап. Всъщност последните чапове всичките са такива. И още една лапетия с тях? Rly? Аре да вкара някав як персонаж Миура най-накрая ffs.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения