Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 14 [ 202 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: The Law of Ueki (пролет 2005)
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 02, 2005 12:36 am 
Аватар

Изображение

Заглавие(JP): うえきの法則
Заглавие(EN): The Law of Ueki
Жанр: Magic, School Life, Action
Тип: TV
Епизоди: 51
Година: 2005

Рецензия:

Главния герой Ueki има странно умение - да превръща всичко което сметне за боклук в дърво. Тва умение го получава от учителя си Kobayashi. Ueki успява да запази умението си в тайна но един ден съученичката му Mori го забелязва и от този ден нататък започва да го следва и да му помага...
Но скоро Ueki разбира ,че е въвлечен в битка със 100 участника, един от които е неговият учител Kobayashi. Правилата на турнира са прости: всеки участник трябва да си избере ученик и да му даде някакво умение от рода на: да превръща памук в желязо, вода в огън и тн. Така всеки ученик ще има шанс да спечели. След това участниците в конкурса трябва да накарат учениците им да се бият помежду си. Учителите в никакъв случай не трябва да помагат на техните избранници. В противен случай учителят отива в "ада". Битката между двама ученици свършва когато някой изпадне в бесзъзнание. Припадналият губи силите си и става пак нормален, а победителят печели Zai(талант). Талантът е случаен от рода на бързо ядене, танцуване, шиене и тн, но има бойни таланти като точност, бързина, рефлекси... Но Zai могат и да се губят много лесно - за всеки удар нанесен със "магия" върху обикновен човек се губи по един Zai. Участникът, чийто ученик спечели, става следващия "бог", а ученика получава плочка "празен Zai". Върху този "празен Zai" победителят трябва да напише какъвто си иска талант и го получава.

Screens:

Изображение Изображение
Изображение Изображение

Значи тва според мен е супер яко. Много се кефя все едно гледам продължение на Shaman King. Страхотна анимация и бойни сцени. Та да питам има ли тука някой дето да му се кефи на това или пък дето го дразни. Абе хайде да дискутираме ;)

ПС:Ето тук съм сложил линкове

Последна промяна Firestorm_1 на Пет Сеп 16, 2005 8:20 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 02, 2005 1:56 pm 
Аватар

svalih si go ama ne moga da go izgledam :( sled sedmica 6to go po diskotirame.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 02, 2005 6:32 pm 
Аватар

Кефи ме много, мерси, че го качваш. :) А тая Мори е баси кифлата, умирам да се хиля като я гледам. :lol:
В началото за малко да се откажа да го гледам, щото първия епизод ми се струва събнат се едно от мен... :lol: Баси ужаса! Ама после нещата се пооправиха и са съм много доволен.
Иначе от силите които съм видял досега(на 15ти епизод съм) най ме накефи тоя SMASH на Ueki. Аам ще видим. :)
Ся сядам да изгледам другото качено. :)

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2005 12:52 pm 
Аватар

Абе и мен понякога ме дразнат като почнат Heavenly Being, Heavenly Beast, Sacred Treasure и ги поватрят едно след др и малко така идва нанагоре с четенето и на БГ преведено звучи яко тъпа ама иначе си кърти анимето. Мене от оръжията на Уеки ме кефят Kurogane и Pick.
Мори наистина е много весела и има силен дух. Може би точно това и липсва на Rinko за да бъде силна... Ама Haydn е некав мн злобен нямам търпение да му видя силите...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2005 3:22 pm 
Аватар

izglejda dobro, po snimkite deto si dal naistina mqza na Shaman King, 6te go vidim kat se zavurnem :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 07, 2005 3:54 pm 
Аватар

samara написа:
izglejda dobro, po snimkite deto si dal naistina mqza na Shaman King, 6te go vidim kat se zavurnem :wink:

Ми поне на мен страшно много ми прилича - пак един гаден и групичката му, пак един добър и неговата групичка, пак добрия се мъчи да стане силен и да защитава другите, пак оказва влияние на всеки срещу който се бие. Е има си иразлики де ама е много весело...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2005 8:20 pm 
Аватар

явно само аз си го гледкам:kicking: , ама нищо не пречи и сам да си го коментирам. Леле тоя Хайдн ак осе окаже да е добър... Деба и ревливото бебе е бил... Много ми се иска Уеки да му нятроши тъпата кофа... И също много искам да видя каква сила получи Mori...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2005 12:55 am 
Аватар

Абе и аз го гледам, ама понеже съм много зает тия дни та чак сега изгледах 23.
Аз очаквах в този нещо за силите на Мори да стане на въпроса, ама нъцки. То и в следващия май нищо по въпроса няма да се изясни/рабере. То като се замисля... Те силите не си ли ги избират сами? Или им ги дават кандидатите по свой избор и усмотрение? Нещо ми се опитлачи тоя въпрос със силите и Мори, та чакам в скоро време да пуснат някое и друго обяснение.
Иначе в превюта за следващия епизод Хайдн нещо май ще яде бой. :twisted:
И още малко дискусия: дали анимето ще отпраши към 52 епизода или ще си остане на 26? Щото ако в следващия почнат да се трепят тия двамата, и остават още два епизода, може и да насмлатят всичко накуп и КРАЙ. Чудя се.

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 18, 2005 10:13 am 
Аватар

ми на две места където проверих не пишеше колко еп ще са... дано да са повече от 26...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 02, 2005 10:00 pm 
Аватар

ихааа... :D Изгледкахме 3 епизода, найстина е доста добро, да превръща боклука в дървета :mrgreen: а и главният герой ми изглежда голям пич, звучи доста обнадеждаващо, ще видим нататъка как е...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 02, 2005 10:15 pm 
Аватар

как съм могъл да пропусна тази тема :shock: anyway Уекито е един от малкото свестни нови сериали(заедно с Bleach) и се надявам епизодите да са повече от 26,надеждите ми са серийките да надвишат и 100-те даже(при условие че все още има материал де,не искаме наруто-клонинги :lol: )....BTW,are there any Kobasen fans out there? :? :? :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2005 5:12 pm 
Аватар

добре, но вече 3 пъти гледам 1 епизод и не мога да загрея, какво точно е Zai и ква роля играе за Ueki :?: Някой може ли да ми обясни :?: :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2005 7:40 pm 
Аватар

да си кажа чесно анимето ми харесва.А колкото до въпроса какво е Zai, не мога да отговоря съвсем точно ,защото и аз не го разбрах много добре.Мисля че Zai са талантите които притежава даден човек(например ако можеш да рисуваш-това е талант) и всеки път когато изгубиш Zai губиш някакав талант(демек,няма да можеш да рисуваш както преди).И накрая като останеш с 0 Zai - изчезваш.Моля, ако съм сгрешила нещо в обясненията, да ме поправите. :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2005 8:22 pm 
Аватар

Цитат:
А колкото до въпроса какво е Zai, не мога да отговоря съвсем точно ,защото и аз не го разбрах много добре.Мисля че Zai са талантите които притежава даден човек(например ако можеш да рисуваш-това е талант) и всеки път когато изгубиш Zai губиш някакав талант(демек,няма да можеш да рисуваш както преди).И накрая като останеш с 0 Zai - изчезваш

по-точно описание не можах да дам :roll: :) аз пък не разбрах напълно какво е Празният Зай-това не беше обяснено никъде :x Не схващам,какво получилият го ли избира какъв да е? :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2005 9:01 pm 
Аватар

Еми,аз си го разбирам така:празния зай е като да ти дадат празен чек ,който си има подпис и всичко,а ти само трябва да напишеш сумата която искаш,демек да си избереш някакъв талант :mrgreen:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 14 [ 202 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]